Βάλια Κελίδου: Περάσαμε 6 εφιαλτικές μέρες

764

Η ελαιοπαραγωγός και μέλος της οικογένειας του ελαιοτριβείου Κύκλωπας στην Μάκρη της Αλεξανδρούπολης Βάλια Κελίδου με μια ανάρτησή της στο fb ενημερώνει για τις μεγάλες καταστροφές στους ελαιώνες της περιοχής.

”Όλες αυτές τις μέρες δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα μας και να ενημερώνουμε τα μέσα σε όλη την Ελλάδα για τις φωτιές στον Έβρο.

Περάσαμε 6 εφιαλτικές μέρες και είναι υποχρέωση μας να ενημερώνουμε για την αλήθεια των γεγονότων έτσι όπως τη ζήσαμε εμείς και όλοι οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης .

Η επόμενη μέρα έφτασε.

Τις εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου Κύκλωπας καταφέραμε να τις σώσουμε αλλά μετράμε ζημιές και καταστροφές σε δέντρα δικά μας αλλά και όλων των παραγωγών της περιοχής .
Είμαστε όλοι θυμωμένοι με την κατάσταση που ζήσαμε και τα γιατί είναι πολλά .

Περιμένουμε από το κράτος να είναι δίπλα στον αγρότη έμπρακτα !

Συγχαρητήρια στους πυροσβέστες και στα εναέρια μέσα για τη μάχη που δώσανε αλλά και σε όλους τους αγρότες της περιοχής Μάκρης που γίναμε μια γροθιά για να βοηθήσουμε στην κατάσβεση των πυρκαγιών με οτι μέσα είχε ο καθένας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς για την αγάπη και το ενδιαφέρον που μας δείξατε στέλνοντας τόσα μηνύματα από όλο τον κόσμο❣️Είμαστε όλοι ζωντανοί και θα συνεχίσουμε με δύναμη να προχωράμε για τον τόπο μας. ”