ΔΕΥΑΑ: Αντικατάσταση Τμήματος Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης  Οικισμού Φερών

1145

 

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης σας ενημερώνει ότι έχει  περαιωθεί το έργο: «Αντικατάσταση Τμήματος Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης  Οικισμού Φερών».

Σε όλο το μήκος του νέου κατασκευασμένου δικτύου ύδρευσης έχουν αφεθεί  νέες παροχές. Η ευθύνη κατασκευής των παροχών από το κεντρικό δίκτυο μέχρι  και την κεντρική βάνα διακοπής νερού στο πεζοδρόμιο ανήκει στην Τεχνική  Υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. και η δαπάνη των ενεργειών αυτών βαρύνει την  Δ.Ε.Υ.Α.Α.. Ο υδρολήπτης είναι υπεύθυνος με ιδία δαπάνη μόνο για την σύνδεση  των εσωτερικών υδραυλικών εγκαταστάσεων με το φρεάτιο της ΔΕΥΑΑ..

Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να προβείτε στην διαδικασία μεταφοράς των  εσωτερικών υδραυλικών εγκαταστάσεων της οικίας σας στη θέση του νέου  φρεατίου που έχει κατασκευαστεί ή πρόκειται σύντομα να κατασκευαστεί στο  πεζοδρόμιο.

Η ενέργεια αυτή θα πρέπει να γίνει στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα και  όχι πέρα του μηνός Σεπτεμβρίου 2023, καθώς εάν δεν συνδεθείτε με το νέο δίκτυο  με την κατάργηση του παλαιού δικτύου το ακίνητό σας δεν θα υδροδοτείται.

Για οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες ή πληροφορίες μπορείτε να  απευθύνεστε στο τμήμα ύδρευσης και στο τηλέφωνο 25550-23260 κατά τις  εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση που επιδείξατε μέχρι σήμερα για την  ολοκλήρωση των εργασιών του μεγάλου έργου υποδομής που συντελέστηκε στην  περιοχή.

Με εκτίμηση,

ο Πρόεδρος του ΔΣ της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Χαράλαμπος Σ. Μιχαηλίδης