Ένα Φεστιβάλ στη Σαμοθράκη μέσα στην άνοιξη!

582

Ένα Φεστιβάλ στη Σαμοθράκη 2023, η Σαμοθράκη υποδέχεται για δεύτερη χρονιά το φεστιβάλ που διοργανώνει η θεατρική εταιρεία Πεδίο Τέχνης, σε συνεργασία με τη γαλλική θεατρική εταιρεία Collective Strates, από την Παρασκευή 28 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 1 Μαΐου.

Μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση το 2022, που ενθουσίασε τους κατοίκους της Σαμοθράκης, το  Ένα Φεστιβάλ στη Σαμοθράκη επιστρέφει. Η δημιουργική ομάδα μαζί με νέους και παλιούς συνεργάτες και φίλους συνεχίζουν με στόχο, πρώτον, την ανάδειξη της ταυτότητας αυτού του ιδιαίτερου  τόπου και, δεύτερον, την πολιτιστική γεφύρωση του νησιού με την ηπειρωτική Ελλάδα, μια απόσταση που εκτός της τουριστικής περιόδου συχνά φαντάζει αγεφύρωτη. H είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Καθοριστική για την επιτυχία του Φεστιβάλ είναι η ομάδα εθελοντών κατοίκων της Σαμοθράκης, που για δεύτερη χρονιά στηρίζουν με ενθουσιασμό όλες τις δράσεις.

Φέτος, το Ένα Φεστιβάλ στη Σαμοθράκη 2023 εντάσσει στο τετραήμερο πρόγραμμά του θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικές δράσεις για παιδιά, εκπαιδευτικά προγράμματα, κινηματογραφικές προβολές και μουσική.