Ο πόνος σας δυσκολεύει τη ζωή; Νάρθηκας αντίχειρα και περικάρπιο χεριού για να μην χάνετε στιγμή από την καθημερινότητά σας

2259

Καθημερινά χρησιμοποιούμε τα χέρια μας πολύ περισσότερο απ’ ότι πραγματικά συνειδητοποιούμε. Ειδικά το «καλό» μας χέρι, δηλαδή το δεξί για τους δεξιόχειρες και το αριστερό για τους αριστερόχειρες, είναι αυτό που κυριολεκτικά επωμίζεται όλες τις δουλειές που έχουμε σε ημερήσια βάση.

Όταν λοιπόν το χέρι αυτό τραυματιστεί ή επηρεαστεί από κάποιο τράβηγμα ή ενόχληση, τότε διαπιστώνουμε στην πράξη πόσο απαραίτητη είναι η ουσιαστική λειτουργικότητά του. Σε αυτά τα καθημερινά προβλήματα, έρχονται να δώσουν λύση εξειδικευμένα ορθοπεδικά είδη, όπως ο νάρθηκας αντίχειρα και καρπού με περικάρπιο, ο νάρθηκας δακτύλου χεριού και το περικάρπιο χεριού για τενοντίτιδα.

Δείτε πώς μπορούν να μας βοηθήσουν ουσιαστικά και πότε χρειάζονται.

Για μικροτραυματισμούς

Ο νάρθηκας δακτύλου χεριού, είναι ειδικά σχεδιασμένος για να ακινητοποιεί το δάκτυλο που πάσχει, λόγω τραυματισμού, σπασίματος ή άλλης βλάβης και θα πρέπει να παραμείνει σταθερό για ορισμένο χρονικό διάστημα μέχρι να επουλωθεί πλήρως. Μεταλλικός ή πλαστικός, για όλο το δάχτυλο ή μόνο τμήμα του, ο νάρθηκας δακτύλου χεριού που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα orthopedika online μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη και να συγκρατήσει ουσιαστικά το σημείο που χρειάζεται να κρατηθεί ακίνητο.

Με την υπογραφή κορυφαίων brands με υψηλή εξειδίκευση στα ορθοπεδικά είδη, όπως Alfacare και Vita Orthopedics, ο νάρθηκας δακτύλου χεριού που θα επιλέξετε από τα orthopedika online εξασφαλίζει πλήρη ανάρρωση και προστασία από επιπλέον τραυματισμούς.

Για 2 μέρη

Ο νάρθηκας αντίχειρα καρπού, μπορεί να είναι μόνος του ή να συνδέεται με περικάρπιο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση αποσκοπεί στο να διατηρήσει ακίνητο τον αντίχειρα, εξασφαλίζοντας ομαλή ανάρρωση και αποτρέποντας τραυματισμούς και ενοχλήσεις από ακούσια κίνησή του. Ελαστικός ή στατικός, ο νάρθηκας αντίχειρα που θα βρείτε στο Orthopedika Online είναι εγκεκριμένος από κορυφαίους ορθοπεδικούς, εξασφαλίζοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση.

Τένοντας πρησμένος

Το περικάρπιο χεριού για τενοντίτιδα είναι ίσως το πιο περιζήτητο προϊόν στα orthopedika online. Καθώς όλο και περισσότεροι δουλεύουμε με ποντίκι και υπολογιστή, το οίδημα στον τένοντα είναι εξαιρετικά συχνή κατάσταση. Τα περικάρπια με αντίχειρα συγκρατούν τον καρπό μειώνοντας την έντονη και δυνητικά επώδυνη κίνησή του, ενώ συγκρατούν και τον αντίχειρα, αποτρέποντας την επιπλέον φλεγμονή του τένοντα που συνδέεται με αυτόν. Περικάρπια χεριού καρπού για τενοντίτιδα μπορείτε να βρείτε στα Orthopedika Online για ενήλικους αλλά και για παιδιά, σε μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλες τις ανάγκες του ασθενούς.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Orthopedika Online και αναζητήστε νάρθηκα αντίχειρα καρπού, νάρθηκα δακτύλου χεριου ή περικάρπιο χεριού από εγκεκριμένα ορθοπεδικά brands σε συμφέρουσες τιμές.