Στρινγκ μαγιό brazil και τολμηρά sexy λεοπάρ μαγιό: Η νέα μόδα φωτιά για το καλοκαίρι 2022

2885

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και ήρθε η εποχή για βουτιές και παραλία. Φυσικά και δεν θα εμφανιστείτε στην πλαζ με το περσινό σας μαγιό, αφού η νέα μόδα προστάζει να αγαπήσετε το σώμα σας και να αναδείξετε τις καμπύλες σας με τα πιο εντυπωσιακά στρινγκ &   brazil μαγιό, αλλά και τολμηρά sexy μαγιό σε απίθανα animal print σχέδια με άγριες διαθέσεις.

Επιλέξτε λοιπόν το καινούργιο σας λεοπάρ μαγιό ή ζεμπρέ ή οποιοδήποτε άλλο pattern θεωρείτε ότι ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας, από τα πιο trendy στρινγκ μαγιό του 2022 και ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Δείτε στη συνέχεια μερικές προτάσεις από τα top sellers στο ηλεκτρονικό κατάστημα tomagio, ώστε να είστε sexy και in fashion και φέτος στην πλαζ!

Με πρωτότυπο σχέδιο

Ποιος είπε ότι όλα τα στρινγκ μαγιό θα πρέπει να έχουν το ίδιο πατρόν; Το απίθανο bikini Obsessive Costa Rica σε μαύρο χρώμα είναι από τα brazil στρινγκ μαγιό που θα φορεθούν πολύ φέτος, όχι μόνο για το ουδέτερο elegant χρώμα του, αλλά και για το πρωτότυπο σχέδιο του με διπλά κορδόνια που πλαισιώνουν το αρχικό σχήμα, δίνοντάς του μία πιο sexy εμφάνιση. Το μαγιό δένει με κορδόνι στο λαιμό και κλιπ στην πλάτη ενώ το στρινγκ κάτω μέρος δένει με κορδόνια στο πλάι.

Σε funky απόχρωση

Τα φωσφοριζέ και φλούο χρώματα είναι τα αγαπημένα μας το καλοκαίρι και έτσι από τις προτάσεις μας για τολμηρά sexy μαγιό του 2022 δεν θα μπορούσε να λείπει το φλούο μπικίνι obsessive Mexico σε έντονη ροζ απόχρωση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Με αθλητικό τοπ, αλλά καυτό brazil στρινγκ bottom, είναι το απόλυτο μαγιό για να ξεχωρίσετε στην παραλία φέτος το καλοκαίρι και να αναδείξετε τις σμιλεμένες καμπύλες σας.

Για άγριες διαθέσεις

Τα λεοπάρ μαγιό και γενικά τα animal print είναι πολύ της μόδας το 2022 και αν έχουν το ανάλογο σχέδιο, θεωρούνται από τα πιο τολμηρά sexy μαγιό που μπορείτε να επιλέξετε. Γι’ αυτό άλλωστε το γυναικείο ολόσωμο Obsessive Cancunella σε λεοπάρ print κάνει θραύση, όχι μόνο για το χρώμα του, αλλά και για το πρωτότυπο σχέδιό του που μπροστά μοιάζει με ολόσωμο και πίσω με μπικίνι που έχει brazil στρινγκ μαγιό το κάτω μέρος.

Μαγνητίστε τα βλέμματα φέτος στην πλαζ με τα πιο hot μαγιό του 2022. Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα tomagio και επιλέξτε brazil στρινγκ μαγιό και τολμηρά sexy μαγιό με λεοπάρ σχέδιο σε συμφέρουσες τιμές.