Δύσκολα – Εκλογές στο ΤΟΕΒ Φερών – Πέπλου

1267
Την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 στις 10 το πρωί θα διεξαχθούν στο αμφιθέατρο του δημοτικού καταστήματος Φερών, οι εκλογές των αντιπροσώπων για την ανάδειξη νέας διοίκησης του ΤΟΕΒ Φερων -Πέπλου.
Εάν δεν υπάρξει νέα διοίκηση η λειτουργία του οργανισμού θα υποστεί τεράστιες συνέπειες.
Έστω και την ύστατη στιγμή θα πρέπει ο αγροτικός κόσμος της περιοχής να αντιληφθεί την επί δεκαετίες προσφορά του οργανισμού όχι μόνον στον αγροτικό κόσμο αλλά και συνολικά στην οικονομία της περιοχής καθώς επίσης και της συνέπειες που θα υποστούμε όλοι μας από το ενδεχόμενο της μη ανάδειξης διοίκησης.
Είναι ντροπή για τον τόπο και την κοινωνία μας ο μεγαλύτερος και κάποτε υποδειγματικός οργανισμός να μην έχει διοίκηση καθώς επίσης είναι ντροπή να παρακαλάμε για την συμμετοχή του κόσμου.
Τα εύκολο λόγια ,η κριτική από τα καφενεία και η απάθεια πρέπει να μπουν στην άκρη αυτή την στιγμή πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη και να συμμετέχουμε όχι μόνον στις εκλογές αλλά και να θέσουμε άπαντες τους εαυτούς μας στην διάθεση των αντιπροσώπων για την δημιουργία μιας διοίκησης που θα πρέπει να στηριχθεί από το σύνολο της κοινωνίας μας και που θα καλεστεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις, να διαχειριστεί την υπόθεση της υπεξαίρεσης, αλλά και να δημιουργήσει μια νότα ανάπτυξης,δημιουργίας ,και αναβάθμισης των αγροτικών υποδομών στην περιοχή.
Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των αντιπροσώπων είναι επιβεβλημένη, εάν δεν υπάρξει νέα διοίκηση η λειτουργία του οργανισμού θα υποστεί τεράστιες συνέπειες, ( πάγωμα λογαριασμών, μη καταβολή μισθοδοσίας εργαζόμενων, κλείσιμο αντλιοστασίων και παροχής νερού ).
Πηγή: Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης