Εθνοφύλακες: “Οι σύγχρονοι Ακρίτες”

2251

Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτες τις ημέρες η Χώρα μας δέχεται μια απρόκλητη επίθεση από την Τουρκία , μια ασύμμετρη , μια υβριδική επίθεση ολοκληρωτικού χαρακτήρα.
Αυτό ξύπνησε τα εθνικά αντανακλαστικά επιβίωσης των Ελλήνων , ξύπνησε το εθνικό ΦΡΟΝΗΜΑ του λαού μας , ξεπερασε τα στεγανά των κομματικών τειχών και έφερε σε μεγάλο βαθμό ΟΜΟΨΥΧΙΑ στο λαό μας . Μέσα σε αυτό το κλίμα συναίνεσης και εθνικής έξαρσης , ορισμένοι εμποτισμένοι από το πνεύμα της «παγκοσμιοποίησης» και των ιδεοληψιων τους , δείχνουν εθνική «κακομοιριά» , κατηγορώντας τους ακρίτες μας ,που με την φυσική τους παρουσίαση και τα μέσα τους , βοηθούν τις Δυνάμεις Ασφαλείας στον Έβρο , ως ακραίους ……
Κυριοι αυτοί οι άνθρωποι στο σύνολο τους ειναι οι Εθνοφύλακες, δεν ειναι ακραίοι…….αλλα κλήθηκαν για ακόμη μια φορά να προσφέρουν αναδιοτελως τις υπηρεσίες τους προς την ΠΑΤΡΙΔΑ και αντί να κάθονται στον καναπέ του σπιτιού τους , όπως κάθεσαι εσυ «πρόθυμε και ελίτ», αυτοί ξενυχτούν για να νοιωθεις εσυ ασφάλεια και συγχρόνως να διαχέεις το δηλητήριο της διχόνοιας στην κοινωνία μας . Ειναι αυτοί που έχουν στο σπιτι τους, στο μαξιλάρι τους το όπλο και τα πυρομαχικά, ειναι αυτοί που πρώτοι θα καταλάβουν τις θέσεις μάχης στον Έβρο και στα Νησιά μας , ειναι οι σύγχρονοι ΑΚΡΙΤΕΣ . Ειναι το πιο ανέξοδο τμήμα του Στρατού μας ……
Καλο ειναι να γνωρίζουν ορισμένοι ότι σύμφωνα με τον νόμο 1295/1982, η Εθνοφυλακή συγκροτείται για την ενίσχυση και υποβοήθηση ,ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ,ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ,ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , από τον καιρό της ειρήνης σαν οργανική δύναμη του Στρατού Ξηράς .
Οι Εθνοφύλακες θεωρούνται ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και υπάγονται στους στρατιωτικούς νόμους και κανονισμούς, μόνο κατά τον χρόνο που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία .

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!


Τα τελευταία χρόνια ομως στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας , εχει δημιουργηθεί και ενα κίνημα Εθελοντών Εφεδρων , που έχουν οργανωθεί σε Συνδέσμους, σε Συλλόγους , που κάθε Σαββατοκύριακο τα μέλη τους εκπαιδεύονται σκληρά στα βουνά και στα πεδία ασκήσεων της Χώρας μας . Ειναι Έφεδροι ετοιμοπόλεμοι,σκληρά εκπαιδευόμενοι και κυρίως διέπονται από ενθουσιασμό , μεράκι και έντονο πατριωτισμό . Αυτούς τους Εφέδρους ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τους οργανώσουμε σε τοπικές μονάδες, να τους εντάξουμε σε Σχηματισμούς και να εκμεταλλευτούμε τα επιχειρησιακά χαρακτηριστικά τους, που οι ίδιοι έχουν καλλιεργήσει . Δεν φείδονται χρόνου και χρημάτων για να ειναι ετοιμοπόλεμοι . Δεν ειναι ακραίοι , όπως προσπαθούν μερικοί να τους κατατάξουν , ειναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ειναι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ για να το πούμε πιο λαϊκά .
Στην πρόσφατη κρίση πολλοί Σύνδεσμοι Εφεδρων εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν την προσπάθεια των Δυνάμεων μας στον Έβρο , αλλα πήραν αρνητικό μήνυμα και κανένας δεν διανοήθηκε να μεταβεί στον χώρο των «επιχειρήσεων», όπως προσπάθησαν να τους κατηγορήσουν ορισμένοι για τους δικούς τους ιδεοληπτικους λόγους .
Αν βρέθηκαν και φωτογραφήθηκαν ακραιοι……και μάλιστα αλλοεθνείς στα αναχώματα της Εγνατίας Οδού , δεν ευθύνεται η πολιτεία ,πολυ περισσότερο δεν έχουν σχέση οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας και πολυ περισσότερο οι Σύνδεσμοι των Εφέδρων .
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ….. ,σημερα βρισκόμαστε στην τελευταία γραμμή Αμυνης , η ΠΑΤΡΙΔΑ κινδυνεύει να μετατραπεί σε πολυεθνικό συνονθύλευμα .
Εάν εγκαταλείψουμε την σημερινή εθνική προσπάθεια θα υποστούμε ισχυρό πλήγμα στην εθνική κυριαρχία μας .Σημερα δεν υπάρχουν περιθώρια για υποχωρήσεις , για λανθασμένες εκτιμήσεις , για λανθασμένες αναγνώσεις της πραγματικότητας , για ατολμίες .
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ . ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ .