Κανόνες στυλ για κάθε ανδρα

1300

Υπάρχουν αρκετοί κανόνες στη ζωή όπως είναι. Μερικοί, ωστόσο, είναι εκεί για να βοηθήσουν. Φυσικά, κάθε άντρας ή γυναίκα που έχει γνώμη για τέτοια πράγματα μιλάει από την προσωπική εμπειρία – και χωρίς αμφιβολία αυτό που δουλεύει για κάποιον δεν δουλεύει πάντα για ένα άλλο. ή τι λειτουργεί για κάποιον θεωρείται πάρα πολύ πεζοί ή πολύ πρωτοποριακός από άλλο. Έτσι, όταν πρόκειται για ντύσιμο, πρέπει πάντα να λαμβάνονται με την ονομαστική τους αξία. Πρόκειται για συμπαγείς προτάσεις αντί για την τελευταία λέξη στο στυλ.

Οι αγορές για οικονομικά και κομψά ανδρικά ρούχα μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση για τους περισσότερους τύπους. Έτσι, εδώ είναι ένας εύχρηστος οδηγός – από ένα πραγματικό ζωντανό κορίτσι που βοήθησε πραγματικό κατάστημα ανδρών – για το πώς να διαλέξετε ρούχα που δεν θα σας κάνουν να μοιάζετε με ένα “doofus”, και να σας κρατάτε αιχμηρά ώστε να μπορείτε να ντύσετε καλά με ψηλά ποιοτικά ρούχα με προϋπολογισμό.

 

Ψώνισε σοφά

Αν βρείτε κάτι που σας αρέσει και ταιριάζει τέλεια, αγοράστε ένα ζευγάρι, ίσως σε διαφορετικά χρώματα (οι ηλεκτρονικές αγορές για αγορές και κουπόνια μπορούν να βρεθούν χρήσιμες εδώ για να εξοικονομήσουν χρήματα). Εάν διαπιστώσετε ότι σας αρέσουν τα ρούχα σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα ή κατάλογο, εγγραφείτε για τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, καθώς εκεί είναι όπου οι περισσότερες πωλήσεις ανακοινώνονται. Τα στερεά έγχρωμα ρούχα είναι γενικά ασφαλέστερο στοίχημα από ότι τα τυπωμένα και θα προχωρήσουν περισσότερο στην ντουλάπα σας. εκτυπώσεις σε παντελόνι δεν είναι σχεδόν ποτέ μια καλή ιδέα και σχεδόν αδύνατο να ταιριάζει. Μην αφαιρέσετε τις ετικέτες μόλις φτάσετε στο σπίτι και κρατήσετε την απόδειξη μέχρι να είστε βέβαιοι ότι θέλετε το στοιχείο. Τέλος, αν και τα μεγάλα ρούχα μπορούν να βρεθούν από καιρό σε καιρό στα ράφια καθαρισμού, να θυμάστε ότι τα πράγματα καταλήγουν για τους για ένα λόγο.

Επιλέξτε χρώματα που σας αρέσουν

Μην ασχολείστε με το αν το χρώμα σας φαίνεται καλό ή όχι. Τα περισσότερα χρώματα φαίνονται καλά σε κανέναν, αρκεί το ίδιο το χρώμα να μην είναι ασθένεια. (Μην αγοράζετε σπρέι ή χαρτογράφηση – ή οτιδήποτε άλλο το χρώμα της εκτίναξης.) Μην αγοράζετε ροζ ή μοβ αν αισθάνεστε αυτοσυνείδητα – είναι ωραία χρώματος, αλλά ένα άβολο, ευκολία ο άνθρωπος είναι πάντα έξω από τη μόδα. Για ευκολία στην αντιστοίχιση, αν είστε πραγματικά τρομερό σε αυτό, πάρτε μόνο μερικά χρώματα και να αγοράσετε όλα τα αντικείμενα σας σε αυτά τα χρώματα. Επισκεφθείτε το rovo.gr για περισσότερες ιδέες.

Μην ξεχάσετε τις ζώνες και τα παπούτσια

Μη φοράτε καφέ ιμάντα με μαύρα παπούτσια ή αντίστροφα. Οι άνδρες δεν παίρνουν να φορούν πολλά αξεσουάρ, οπότε βεβαιωθείτε ότι αυτά που φοράτε φαίνονται καλά. (Και ναι, μια ζώνη είναι ένα αξεσουάρ, έστω και αν έχει κάποια λειτουργία.) Κάθε άντρας πρέπει να διαθέτει μια ωραία επίπεδη μαύρη δερμάτινη ζώνη (ένα συνεχές μονό κομμάτι από δέρμα χωρίς πλέξη ή σφραγίδες ή οποιαδήποτε άλλη διακόσμηση) και ένα ζευγάρι από ωραία μαύρα δερμάτινα υποδήματα Και να μάθουν να τα γυαλίζουν! Φορώντας αυτά με τζιν σκούρου χρώματος, είναι μια ωραία εμφάνιση και θα σας κάνει να φανείτε σαν να ξέρετε τι κάνετε!