Αιτήσεις για θέσεις γιατρών ΕΣΥ στο Π.Γ.Ν. Εβρου

990

Ξεκίνησε σήμερα η υποβολή αιτήσεων για θέσεις μόνιμων γιατρών ΕΣΥ για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών : 1 διευθυντής (Παθολόγος ή Καρδιολόγος ή Πνευμονολόγος), 2 επιμελητές Α΄ (1 Αναισθησιολόγος και 1 Καρδιολόγος, 2 επιμελητές Β΄ (1 Χειρουργός και 1 Παθολόγος και για λοιπά τμήματα : 1 Καρδιοχειρουργός επιμελητής Β΄ και 1 Αναισθησιολόγος επιμελητής Β΄) καθώς και για Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου : 1 Νεφρολόγος επιμελητής Β΄.

«Για πρώτη φορά οι αιτήσεις γίνονται με διαφορετικό τρόπο .Υποβάλλονται ηλεκτρονικά και ταχυδρομικά, ενώ η κρίση για πρώτη φορά δεν γίνεται κατά νοσοκομείο αλλά κατά περιοχή της χώρας,» ανέφερε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Αδαμίδης, διευκρινίζοντας πως «για την Β. Ελλάδα θα είναι ενιαία η κρίση για την Γ΄ και Δ΄ Υγειονομική Περιφέρεια με βάση τον καινούργιο νόμο που ισχύει, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν μέχρι πέντε νοσοκομεία.»

Σύμφωνα με τον κ. Αδαμίδη θα ακολουθήσει και δεύτερη προκήρυξη που θα έχει άλλες προθεσμίες ,ωστόσο η διαδικασία θα είναι η ίδια.
Συγκεκριμένα για το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στην 2η προκήρυξη θα είναι μια θέση επιμελητή Β΄ Παθολογοανατομίας και για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου μια θέση Επιμελητή Β΄ Ουρολόγου ,ενώ για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ορεστιάδας μια θέση ψυχιάτρου και μια θέση Παιδοψυχίατρου .
Η προθεσμία των αιτήσεων λήγει στις 27 Απριλίου.

ert.gr