Συμμετοχή με το Επιμελητήριο Έβρου στην FOOD EXPO GREECE

1142

Κάλεσμα για συμμετοχή στην FOOD EXPO GREECE με το Επιμελητήριο Έβρου. Το Επιμελητήριο Έβρου δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να χρηματοδοτηθούν κατά 50% για να συμμετέχουν σε ομαδική αποστολή σε ενιαίο προκαθορισμένο χώρο, για την προβολή της δραστηριότητας τους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι δέσμευσης του εκθεσιακού χώρου.

Πακέτο συμμετοχής:
Θα συμμετέχετε σε ένα ενιαίο χώρο περίπου 9τ.μ. συνολικά 3 επιχειρήσεις.

Παρατηρήσεις:
Η χρηματοδότηση του Επιμελητηρίου Έβρου δεν περιλαμβάνει:
– κόστη μεταφοράς μετακίνησης καθώς
– εξοπλισμό ή ειδικές κατασκευές στα περίπτερα.
– ατομική συμμετοχή σε ιδιωτικό περίπτερο

Ο κάθε εκθέτης καλείτε να μεριμνήσει για την μεταφορά, διαμονή, τον εξοπλισμό και την διακόσμηση του χώρου που του διατίθεται με παρεμβάσεις που σέβονται την συμμετοχή των υπόλοιπων μελών.

Event Address:
Ημερομηνία: 10-12 Μαρτίου 2018,

*Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018

Δηλώσεις ενδιαφέροντος στον Παρακάτω σύνδεσμο:
Αν ενδιαφέρεσαι να προβάλεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου, στην FOOD EXPO GREECE, συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο (link):

Image result for participation form icon

Κάντε Κλίκ για να οδηγηθείτε στην Φόρμα:
https://goo.gl/forms/6TQ782r6ToqkTh573
Μόλις παραλάβουμε την φόρμα συμμετοχής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες συμμετοχής (χωροθέτηση κ.ο.κ.). Επιπρόσθετα με την συμμετοχή σας  θα παραλάβετε τον πρότυπο οδηγό συμμετοχής σε Έκθεση με το Επιμελητήριο Έβρου, με στόχο να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα της παρουσίας σας τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας όσο και ενεργειών στην έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Έβρου στον 2ο όροφο και στο τηλέφωνο 25510-35848 και εσωτερικό  21.

Είμαστε στην διάθεση σας για περαιτέρω επικοινωνία,.

με εκτίμηση,
Σκερλετόπουλος Λεωνίδας