Η κυρία Βασιλική στο Μικρό Δέρειο, μας υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στη γεύση και στη φύση

18290

Μία πρόταση του inevros που θα σας μείνει αξέχαστη……

Για εσάς που αγαπάτε τις μικρές αποδράσεις στην φύση, αλλά και σε εσάς που απλά βαρεθήκατε την αποπνικτική ρουτίνα της πόλης, το inevros σας δίνει μια πρόταση που θα σας μείνει αξέχαστη, και δεν θα μπορούσε να ηταν άλλη από το ταβερνάκι της κυρίας Βασιλικής στο Μικρό Δέρειο …

Αρχίζοντας από τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε για να φτάσετε εκεί, σας συνιστούμε απαραίτητα φωτογραφική μηχανή. Εάν λοιπόν ξεκινήσετε από το βόρειο Έβρο θα προσεγγίσετε τα υψώματα του Δερείου είτε από τους Μεταξάδες, είτε μέσω Σουφλίου, και με τρίτη επιλογή τη Μάνδρα. Οι επισκέπτες από τη νότια πλευρά του νομού θα ακολουθήσουν από Μάνδρα ή μια ορεινή διαδρομή από την Αισύμη, περνώντας μέσα από το αιολικό πάρκο με τις γιγάντιες ανεμογεννήτριες που σου κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα και τις Σάπες.
Όπως και να χει, όλες οι διαδρομές είναι εξίσου φανταστικές και μέσα στην απόλυτη ηρεμία της φυσικής ομορφιάς.
Αφού απολαύσετε και χορτάσετε τις χιλιαδες εικόνες της διαδρομής, είναι δεδομένο πως θα σας …… ανοίξει η όρεξη. Σ’ αυτό το κρίσιμο σημείο και αφού φτάσετε στην καρδιά του γραφικού Μικρού Δερείου, θα κάνετε απαραίτητα μια σταση στο ταβερνάκι τις κυρίας Βασιλικής.
Τα παραδοσιακά ξύλινα τραπεζάκια , το τζάκι αλλά και η εναλλακτική ατμόσφαιρα είναι αυτό που το καθιστά ξεχωριστό. Καθημερινά ανοίγει τις πόρτες του από τις 5:30 το πρωί μέχρι τις 12 αργά το βράδυ.
Τα πρωινά είναι εδώ για σας και σας προσφέρει φρεσκότατο καφέ από εξαιρετικό χαρμάνι..
Κατά την διάρκεια της ημέρας προσφέρεται νόστιμος , μυρωδάτος πατσάς καθώς και μαγειρευτά φαγητά (ένα κάθε μέρα) που δεν διαφέρουν καθόλου στην γεύση από εκείνα της παραδοσιακής Ελληνίδας μαμάς που όλοι λατρεύουμε! Μπορείτε να δοκιμάσετε λάχανο με κρέας, γλυκάδια, παστίτσιο, διάφορες σούπες και παραδοσιακό τραχανά, χωρίς βέβαια να ξεχάσετε το χειροποίητο χωριάτικο ζυμωτό ψωμάκι!
Απο το μενού του δεν λείπουν τα φρέσκα κρεατικά της ώρας αλλά και ο μπακαλιάρος σκορδαλιά. Κάθε Σαββατοκύριακο θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε κοτόπουλο, κοντοσούβλι και πολλές ακόμα σούβλες με την συνοδεία των εβρίτικων ποτών που προσφέρει. Η ταβέρνα της Βασιλικής  δέχεται παραγγελίες για μαγείρεμα κυνηγιού μετά από συνεννόηση 2-3 ημερών πριν. Αναλαμβάνει επίσης και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις..
Επισκεφθείτε την ταβέρνα της κυρίας Βασιλικής και αφεθείτε στο νόστιμο και μυρωδάτο ταξίδι γεύσεων που σας εγγυάται !!!
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  6985074108