Πρόσκληση Συμμετοχής στην Δ.Ε.Θ. για τα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου

1191

Το Επιμελητήριο Έβρου θα συμμετάσχει στην “82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης” (Δ.Ε.Θ.) σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (K.E.E.E.), η οποία θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη μεταξύ 9-17 Σεπτεμβρίου 2017. Στα πλαίσια της ενίσχυσης των ανταποδοτικών υπηρεσιών, το Επιμελητήριο Έβρου έχει προμηθευθεί εκθεσιακό χώρο στην Δ.Ε.Θ. ο οποίος διατίθεται δωρεάν στα μέλη του κατόπιν αίτησης συμμετοχής. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και 27 Ιουνίου, 2017.

Τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε μια από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις στην Ελλάδα ( ΔΕΘ – HELEXPO) με διεθνή προβολή και  χιλιάδες επισκέπτες. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την  27η Ιουνίου  ενώ θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση που ξεπεραστεί ο αριθμός συμμετοχής. Τα μέλη που ενδιαφέρονται να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην “82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης” καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο (link):

Φόρμα συμμετοχής: https://goo.gl/forms/6tFYxSha4mfcAAft1

Με την παραλαβή της φόρμας το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει με τους ενδιαφερομένους για τις διαδικασίες συμμετοχής (χωροθέτηση κ.α.). Επιπρόσθετα με την συμμετοχή τα μέλη θα παραλάβουν τον πρότυπο οδηγό συμμετοχής σε Έκθεση με το Επιμελητήριο Έβρου. Σκοπός του οδηγού είναι η κατάρτιση των μελών και στόχος η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της εταιρικής παρουσίας, τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας όσο και τακτικών.

Τα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν για διευκρινήσεις με το τμήμα Μάρκετινγκ του Επιμελητηρίου Έβρου για θέματα σχετικά με την συμμετοχή στο Τηλ. 2551035848 (εσωτ. 21) και στο mail: marketing@evroschamber.gr

Το Επιμελητήριο Έβρου παραμένει δίπλα στις επιχειρήσεις της Π.Ε. Έβρου, και σχεδιάζει εργαλεία και μέσα για την στήριξη των μελών. Σκοπός μας είναι η στήριξη των μελών μας  και κύριος στόχος η παροχή μέσων και εργαλείων για την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

 

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΈΒΡΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ