Μουσικό παραδοσιακό συγκρότημα “Κώστα Λιγούδη – Γιώργου Συμεωνίδη”. Κομμάτι της παράδοσης

3385
Το νεοσύστατο μουσικό παραδοσιακό συγκρότημα “Κώστα Λιγούδη – Γιώργου Συμεωνίδη”, γνωρίζει πραγματικά τη συνταγή. Θα μας προσφέρει αξέχαστες μουσικές βραδιές με άφθονη παραδοσιακή μουσική, και όχι μόνο.

Με έδρα τους Ασβεστάδες Έβρου, η πενταμελής ορχήστρα μπορεί να ιδρύθηκε φέτος στις 20 Μαϊου, αλλά η εμπειρία που κουβαλάνε τα μέλη της, είναι γνωστή στον Έβρο εδώ και πολλά χρόνια.

Ήδη έδωσε τα διαπιστευτήρια της πάντως πριν καλά καλά ιδρυθεί. Κάλυψε το πανηγύρι των Ασβεστάδων, όπου ανάγκασε τους παρευρισκόμενους να το…. ξημερώσουν.

Αποτελείται από:

τον πολύ γνωστό σε όλους μας Κώστα Λιγούδη, στο απίστευτο κλαρίνο, που παίζει επίσης φλογέρα αλλά και τραγουδά,

την κυρία του σχήματος, Αθανασία Καραγιάννη, από τις πιο έμπειρες ερμηνεύτριες στο χώρο,

τον Κώστα Καραγιάννη στην παραδοσιακή Νταρμπούκα και το Θανάση Παπαδάκη στο Λαούτο.

Τελευταίο αφήσαμε τον Γιώργο Συμεωνίδη, ο οποίος ήδη είναι πολύ γνωστός παρά το νεαρό της ηλικίας του. Επιβάλλεται να τον θαυμάσετε στην εξαιρετική ερμηνεία του στη Γκάιντα και όχι μόνο, αφού παίζει Ούτι και τραγουδάει επίσης.

Μπορεί η Θρακιώτικη παραδοσιακή μουσική να είναι το μεγάλο τους όπλο, αλλά καλύπτουν άνετα και εύκολα μεγάλη γκάμα λαϊκού ρεπερτορίου!

Η ορχήστρα μπορεί να καλύψει κάθε είδους εκδήλωση εντός και εκτός συνόρων.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τους υπεύθυνους τουμουσικού συγκροτήματος “Κώστα Λιγούδη – Γιώργου Συμεωνίδη” είναι το 6955-552960