5 τρόποι για να δείχνεις πάντα μικρότερη από την ηλικία σου (χωρίς νυστέρι)

2065
Στην αιώνια μάχη με τον χρόνο, έχεις μερικούς πολύ καλούς συμμάχους.

Πολύ πριν μάθεις να βάζεις σωστά το eyeliner και να κάνεις περίγραμμα στο κραγιόν σου, η ομορφιά σου κρύβεται σε πράγματα που δεν απαιτούν skills και ταλέντο, αλλά χρειάζονται δουλειά και καιρό για να δεις τα αποτελέσματά τους.

Η ψυχολογία σου είναι από τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση και το πρόσωπό σου, γι’ αυτό πρέπει να τα έχεις βρει απόλυτα με εσένα και να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips, ώστε να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου.

1. Φάε σωστά

Η υγιεινή διατροφή φαίνεται πρώτα απ’ όλα στο πρόσωπο και την επιδερμίδα σου. Δε μιλάμε βέβαια για αποτοξίνωση και σαλάτες για επτά μέρες, αλλά για μια σωστή και θρεπτική διατροφή εφ’ όρου ζωής.

2. Μην έχεις άγχος

Το στρες είναι κάτι που διακρίνει κανείς στο πρόσωπό σου. Κάνε διαλογισμό, έναν περίπατο ή κοίτα το ταβάνι, αλλά κάνε κάτι για να χαλαρώσεις και να ξεφορτωθείς την ένταση της ημέρας.

3. Ενυδατώσου

Το νερό είναι το καλύτερο “φαγητό” ομορφιάς. Δεν θα ξέρεις τι διαφορά κάνουν τα 8 με 10 ποτήρια νερό τη μέρα, μέχρι να ξεκινήσεις να τα πίνεις. Αν δεν το ‘χεις, δοκίμασε να τρως αγγούρια ή καρπούζι, που έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε νερό.

4. Προσοχή με το μακιγιάζ

Το πολύ make up, οι έντονες σκιές και το contouring, είναι καλά αν ετοιμάζεσαι για φωτογράφιση. Αλλιώς δεν τα χρειάζεσαι και το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να χρησιμοποιείς εκείνα τα προϊόντα που θα σου δώσουν λάμψη και θα τονίσουν τα φυσικά σου χαρακτηριστικά. Μην το παρακάνεις.

5. Νιώσε όμορφη

Η πραγματική αυτοπεποίθηση και ουσιαστική ομορφιά, έρχεται με το να νιώσεις εσύ καλά με τον εαυτό σου μέσα και έξω. Αν δεν είσαι υγιής και δεν έχεις καλή διάθεση ή δε σε αγαπάς, δεν πρόκειται να φανεί η αυτοπεποίθησή σου, ό,τι μακιγιάζ κι αν κάνεις κι όσο όμορφα κι αν φτιάξεις τα μαλλιά σου. Νιώσε όμορφη, για να είσαι όμορφη.

Πηγή