Αλεξανδρούπολη: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Μ. Σάββατο η Έκθεση Ζωγραφικής- Αγιογραφίας του Στράτου Ιωαννίδη «Βήματα στον Έβρο»

1101
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Μ. Σάββατο 16/04/2017 η Έκθεση Ζωγραφικής- Αγιογραφίας του Στράτου Ιωαννίδη «Βήματα στον Έβρο», η οποία φιλοξενήθηκε στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης.

Ο ζωγράφος ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στα πρώτα ζωγραφικά βήματα του. Διαβάστε τι λέει παρακάτω:

Ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία την κ. Αγγέλα Γιαννακίδου και τους επιστημονικούς συνεργάτες του Μουσείου κ. Κουκμά Γιάννη και κ. Σωκράτους Βαλεντίνα, καθώς επίσης και τους φύλακες του Μουσείου.

Πολλές ευχαριστίες προς όλα τα τοπικά τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που δημοσίευσαν και πρόβαλαν τα δελτία τύπου, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην ευρεία προβολή και στην άμεση ενημέρωση του κοινού.

Ευχαριστώ επίσης, όλους τους φίλους του διαδικτύου, που κοινοποίησαν την εκδήλωση βοηθώντας έτσι στην ακόμη μεγαλύτερη δημοσιοποίησή της.

Τέλος, να ευχαριστήσω και όλους, όσοι με τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν τα πρώτα μου ζωγραφικά «Βήματα στον Έβρο».

Με εκτίμηση

Στράτος Ιωαννίδης