Μέρες που είναι να μερικές ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

2752
Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι έχει ως βάση το δέντρο μας. Βρίσκεται στην πιο περίοπτη θέση και επικεντρώνει την προσοχή μας, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γωνιά του σπιτιού.

christmas-decoration-xristougenniatiki-diakosmisi-1

Φυσικά ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα μας είναι αυτή που θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα στο δέντρο που θα φιάξουμε.

Όπως και να είναι όμως σημασία έχει να χαρούμε την διαδικασία είτε αυτή γίνει με την παρέα μας, τα παιδιά μας,ή ακόμα και αν είμαστε  μόνοι μας.

Σημασία δεν έχει ο πλούτος των στολιδιών μας αλλά η αγάπη και το κέφι με το οποίο θα δημιουργήσουμεμε το δέντρο και θα περάσουμε τις στιγμές μας.christmas-decoration-xristougenniatiki-diakosmisi-2

Το στόλισμα του  και γενικότερα η προετοιμασία για την γιορτή των Χριστουγέννων είναι μια ψυχική επένδυση και μια παρακαταθήκη αναμνήσεων που θα ομορφαίνει τη ζωή μας και θα μας συντροφεύει στα χρόνια που θα περνάνε.

 

 

Παρακάτω θα σας δώσω μερικές ιδέες με στολισμένα δέντρα, που μικρή σημασία έχουν αν δεν τα επενδύσετε με την αγάπη σας και το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ένα δέντρο λοιπόν για όσους αγαπούν το χρυσό..

christmas-decoration-xristougenniatiki-diakosmisi-3

Μια πιο λευκή άποψη…  

christmas-decoration-xristougenniatiki-diakosmisi-4

Για μίνιμαλ στυλ 

christmas-decoration-xristougenniatiki-diakosmisi-5

Για αυτούς που έχουν παιδιά ή παιδική διάθεση..

christmas-decoration-xristougenniatiki-diakosmisi-6

Για το τέλος άφησα κάτι ποιο εναλακτικό!!!

christmas-decoration-xristougenniatiki-diakosmisi-7

Όπως και να έχει η επιλογή είναι δική σας…Καλή επιτυχία και κάλη διασκέδαση!

Ελπίζουμε να εμπνευστείτε από τις ιδέες μας, όπως επίσης και αν έχετε ιδέες που θέλετε να προβάλλουμε, απλά περιμένουμε να μας τις στείλετε…..