ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Διδυμοτείχου: Νέα τμήματα / Πεζοπορία, Ποδήλατο, Κανόε-Καγιάκ, Αναρρίχηση

2577
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ_ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ_ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:
Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Διδυμοτείχου ανακοινώνει ότι με βάση το καταστατικό του προτίθεται να δημιουργήσει νέα τμήματα
• Πεζοπορία
• Ποδήλατο
• Κανόε-Καγιάκ
• Αναρρίχηση
Σήμερα 5 ΙOYNIOY με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποφάσισαν να ανακοινώσουν την ένταξη των νέων τμημάτων και ευελπιστούν να αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια αυτή ώστε να καθιερωθούν στο μέλλον ως αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου.
>>Τα νέα τμήματα θα ξεκινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα ανακοινωθεί το κόστος εγγραφής, η μηνιαία συνδρομή καθώς και οι υπεύθυνοι ανά τμήμα. Για την δημιουργία των τμημάτων και την υλοποίηση των δράσεων το Διοικητικό Συμβουλίου του συλλόγου με απόφαση του ορίζει συντονιστή τον Σωτήρη Μάρκου και βοηθούς συντονισμού τους Γεώργιο Τζίρα, Δημήτρη Τσαγκουδη και Χρήστο Σταθόγαμβρο.
>>Η πλούσια φυσική ομορφιά της περιοχής του Διδυμοτείχου και οι ευκαιρίες που δίνονται για αθλητική εξόρμηση στην φύση αποτελούν την βάση για το πεδίο δράσης της νέας προσπάθειας του συλλόγου.
>>Περιβάλλον: Είναι το σύνολο των φυσικών και ανθρωπογενών παραγόντων και στοιχείων που βρίσκονται σε αλληλεπίδραση και επηρεάζουν την οικολογική ισορροπία, την ποιότητα της ζωής, την υγεία των κατοίκων, την ιστορική και πολιτιστική παράδοση και τις αισθητικές αξίες.