Υπογειοποίηση δικτύου Πετάλου Πέπλου / Ένα έργο πνοής για τον Έβρο

784
Κείμενο από τον Κώστα Αλεξανδρή
ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ
Υπογράφηκε σήμερα από τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το έργο:
«ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ ΠΕΠΛΟΥ ΤΟΥ Τ.Ο.Ε.Β. ΠΕΤΑΛΟΥ ΠΕΠΛΟΥ».
Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο του ακριτικού τόπου μας. Ένα τεράστιας αξίας αναπτυξιακό έργο υποδομής, που θα συμβάλλει τα μέγιστα στη διευκόλυνση της δουλειάς μας.
Όλοι εμείς, που το οραματιστήκαμε και παλέψαμε με πείσμα και θέληση γι’ αυτό, αισθανόμαστε σήμερα απόλυτα δικαιωμένοι.
Δικαιωμένοι για το δίκαιο και το μακρόπνοο της διεκδίκησής μας.
Δικαιωμένοι, γιατί αντέξαμε να φτάσουμε μέχρι το τέρμα, ξεπερνώντας με επιτυχία τα εμπόδια και τις δυσκολίες που κάποιοι επιχείρησαν να φέρουν μπροστά μας.
Δικαιωμένοι, γιατί μπορούμε να κοιτάμε τους συναδέρφους μας αγρότες και να τους λέμε ότι σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.
Να λέμε σ’ αυτούς και στα παιδιά μας ότι αξίζει να μένουμε και να παλεύουμε στον ακριτικό Έβρο μας, δημιουργώντας συνθήκες αναπτυξιακής προοπτικής.
Σ’ όλον αυτό τον τιτάνιο αγώνα είχαμε θερμούς συμπαραστάτες, που οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε εγκάρδια εκ μέρους του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας:
-Τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, γιατί ανέλαβε κι έφερε σε πέρας το μεγαλύτερο κομμάτι της διεκδίκησης της έγκρισης της χρηματοδότησης. Δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, συνοδοιπόρος και ένθερμος υποστηρικτής του οράματός μας.
-Τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, κ. Ευάγγελο Πουλιλιό, για την ολόψυχη και διαρκή βοήθειά του.
-Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ιωάννη Ζαμπούκη, γιατί όπως πράττει σε όλα μας τα εγχειρήματα έτσι και τώρα βρέθηκε για άλλη μια φορά πολύτιμος αρωγός στον αγώνα μας. Τόσο με τη χρηματοδότηση του φακέλου της πρότασης, όσο και με τη συνεχή στήριξή του, συνέβαλλε τα μέγιστα στη μεγάλη αυτή επιτυχία.
-Τον Αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα, κ. Δημήτριο Κολγιώνη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κ. Ιωάννη Ναιτίδη, για την αμέριστη στήριξή τους και την πλήρη συμπόρευσή τους μαζί μας.
-Τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜΘ και του Δήμου Αλεξανδρούπολης, γιατί συνέδραμαν ουσιαστικά και καθοριστικά στην υλοποίηση της πρότασής μας.