Αλεξανδρούπολη: Εκδήλωση αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι από τους μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου

957

Μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο μουσουργό Μάνο Χατζηδάκι για τα τριάντα χρόνια από τον θάνατό του, πραγματοποίησε την Παρασκευή, 17-5-24, στις 20.00 το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης.

Τη χορωδία του Σχολείου διηύθυνε η μουσικός του Σχολείου κ. Σοφία Ζαΐμη. Το μουσικό αφιέρωμα πλαισιωνόταν και από χορευτικά σύνολα μαθητών του σχολείου κάτω από την καθοδήγηση των γυμναστών του Σχολείου κ.κ. Δαστερίδη και Μητσόπουλου.

Η χορωδία συνοδευόταν από τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Μπάμπη Τσακαλίδη στο πιάνο και Πέτρο Δούκα στην κιθάρα, τον γονέα μαθήτριας του Σχολείου κ. Θεοδόση Κολγιώνη στο μπουζούκι και τον μουσικοπαιδαγωγό κ. Νίκο Κατσούλη στο φλάουτο.

Την εκδήλωση, η οποία στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία, παρακολούθησε ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Έβρου κ. Μαρίνος Κωνσταντινίδης, ο αντιδήμαρχοι Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Κυριάκος Αετόπουλος, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας κ. Ηλίας Δαστερίδης, εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, γονείς, εκπαιδευτικοί από διάφορα Σχολεία της πόλης και άλλοι

Ο διευθυντής
Τσέτσος Σταύρος