«ΤΟ ΒΗΜΑ του Σουφλίου» – Συγχαρητήρια επιστολή

580
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς τους μαθητές/-τριες του ΓΕΛ Σουφλίου
Σας συγχαίρουμε για την αξιέπαινη πρωτοβουλία σας να παρουσιάσετε τον τόπο μας αλλά και όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία μας μέσα από τη δική σας οπτική με την δημιουργία της μαθητικής εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ του Σουφλίου» που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα « ΤΟ ΒΗΜΑ».
Η εθελοντική σας συμμετοχή, το πνεύμα συνεργασίας αλλά και η κινητοποίησή σας για την δημιουργία του εκπονήματος σας δεν μπορεί παρά να αποτελέσει ένα εξαιρετικό παράδειγμα προς μίμηση. Αποδεικνύετε για άλλη μια φορά ότι το σχολείο μας είναι ικανό να πρωτοστατήσει σε δράσεις ευαισθητοποίησης, πάντα με σεβασμό προς την κοινωνία και το περιβάλλον, καθώς και ότι σε αυτό φοιτούν μαθητές δραστήριοι και δυναμικοί.
Με την αστείρευτη δημιουργικότητά σας παρουσιάζετε ένα υπόδειγμα σχολείου δραστήριου και ζωντανού, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών και τους οδηγεί σε ανοιχτές διαδικασίες που καλλιεργούν την κριτική σκέψη και τη δημιουργικότητά τους, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης παιδαγωγικής. Για την συμμετοχή σας αυτή σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε.
Ο Δήμαρχος Σουφλίου
Παναγιώτης Καλακίκος