“Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς: Η οικολογική του αξία και οι επιπτώσεις της πυρκαγιάς…”

524

Το Γυμνάσιο Τυχερού διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο  “Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς: Η οικολογική του αξία και οι επιπτώσεις της πυρκαγιάς…”.


Με αφορμή την 21 Μαρτίου – Διεθνή Ημέρα Δασών – το Γυμνάσιο Τυχερού καλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές σε ανοικτό Διαδικτυακό Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα: «Εθνικό Πάρκο του Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου: Η οικολογική του αξία και οι επιπτώσεις της πυρκαγιάς στη βιοποικιλότητα», την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, και ώρα 18:00 – 21:00.
Το σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία με την Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης του Σχολείου, Δρ. Αλεξάνδρα Γκουλιάμα (Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φιλολόγων Ν. Έβρου).
Για την καλύτερη διεξαγωγή της συνάντησης παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακολούθησης ΕΔΩ και να σημειώσουν τυχόν ερωτήματα που θα ήθελαν να θέσουν.Ο σύνδεσμος WebEx για την προγραμματισμένο σεμινάριο είναι ο ακόλουθος: https://minedu-secondary.webex.com/meet/elenisardΗ προσέλευση θα ξεκινήσει 10 λεπτά νωρίτερα για να διευθετηθούν τυχόν τεχνικά προβλήματα.