Δήμος Σουφλίου: Κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για νέο μελισσοκομικό πάρκο

619

Ο Δήμος Σουφλίου, κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για νέο μελισσοκομικό πάρκο, σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Χρηματοδοτικά εργαλεία εξασφάλισε ο Δήμος Σουφλίου για παρεμβάσεις και αποκαταστάσεις, μεταξύ αυτών και 200.000 ευρώ (€) για την ανακατασκευή του μελισσοκομικού πάρκου που καταστράφηκε από τη φωτιά του καλοκαιριού του Αυγούστου 2023.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος ανέφερε ότι ενεργοποιεί κάθε δυνατότητα στα Υπουργεία προκαλώντας το ενδιαφέρον των Υπουργών ενώ τόνισε, ότι με τον σημερινό Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Βαγγέλη Πουλιλιό, σήμερα έχουν αρμονική συνεργασία προς όφελος του Δήμου, όπως υποχρεούνται και οι δύο.

Σύμφωνα με τον κ. Καλακίκο «ο υφυπουργός από την πρώτη στιγμή των ακραίων φυσικών καταστροφών έχει εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον του για την περιοχή μας, γεγονός που αποδεικνύεται από τις συνεχόμενες χρηματοδοτήσεις αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, αλλά ταυτόχρονα και από την διαρκή φυσική του παρουσία και διαμονή του στην περιοχή μας για την επίβλεψη και των συντονισμό των διαδικασιών».