«Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη»

1055

Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ])διοργανώνουν την 2η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με τον τίτλο «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη», στην καρδιά της μεγαλύτερης αγοράς της χώρας μας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.

Η φετινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από Τετάρτη 10 έως Σάββατο13 Απριλίου 2024.

Στόχος της Έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας καθώς από εκεί διέρχονται καθημερινά περίπου 1 εκ άτομα, είναι η ανάδειξη και προβολή των προϊόντων που παράγονται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Δίνεται, παράλληλα, η δυνατότητα στους παραγωγούς να πωλούν τα προϊόντα τους.
Καλούνται οι παραγωγοί τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της περιοχής εμβέλειας των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας ΑΜΘ, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην Έκθεση, με φυσική παρουσία των ίδιων (ή εκπροσώπων τους), έχοντας τη δυνατότητα πώλησης προϊόντων με αυστηρή προϋπόθεσητην έκδοση παραστατικών από τον εκάστοτε πωλητή.
Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση και η μεταφορά των προϊόντων είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα αναλάβουν τα έξοδα μετάβασης και διαμονής τους στην Αθήνα.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε σας παρακαλούμε όπως έως την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, δηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας, στο e-mail: ebex@otenet.gr ώστε να καταρτιστεί το ακριβές πρόγραμμα της Διοργάνωσης.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη συμμετοχής του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην Έκθεση, κα. Τσελεπίδου Σοφία στα τηλέφωνα 2541022533, 2541025105 (εσωτ. 5).