“Κομοτηνή-Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2024”: Πλήθος κόσμου στην συναυλία Stavento-Ήβης Αδάμου στην κεντρική πλατεία της πόλης

705

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 οι εκδηλώσεις για την “Κομοτηνή-Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2024”, με μεγάλη  συναυλία των   Stavento και Ήβη Αδάμου στις 21:00 στην πλατεία Ειρήνης. Μαζί τους ο Σωκράτης Βότσκος.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Δήμο Κομοτηνής με τη συνδρομή του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας.

Στην τελετή έναρξης παρέστη και η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,  κα Σοφία Ζαχαράκη, για να στηρίξει τη δράση.

Οι καλλιτέχνες ξεσήκωσαν το νεαρό -και όχι μόνο- κοινό της πόλης μας με τα τραγούδια τους, ενώ παρόντες στο ξεκίνημα της  εκδήλωσης  ήταν ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονας και άλλοι φορείς του τόπου.

Δείτε βίντεο από την πετυχημένη συναυλία:

https://www.thrakikiagora.gr/quot-komotini-ethniki-proteyoysa-neolaias-2024-quot-plithos-kosmoy-stin-synaylia-stavento-ivis-adamoy-stin-kentriki-plateia-tis-polis?fbclid=IwAR2rrZ4aakFj_LBfysY5MubiYITXEHFdfxLAvAsmP4SJ4OMww4HsNRo4rw8