Ο Πάνος Πατέλλης έρχεται με νέο ολοκαίνουργιο κομμάτι και μας λέει “Μη πας στον άλλον”

4230

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 ο Εβρίτης τραγουδιστής με καταγωγή από την Ορεστιάδα ΠΑΝΟΣ  ΠΑΤΕΛΛΗΣ ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του ολοκαίνουργιου κομματιού του και ο τίτλος αυτού λοιπόν….

“Μη πας στον άλλον”.
Ο δικός μας λαϊκός άνθρωπος και καλλιτέχνης μετά από σχεδόν 4 χρόνια από την τελευταία του φορά με το κομμάτι
 ” Τώρα είμαι ευτυχισμένος” παίρνει την μεγάλη απόφαση και μπαίνει δυνατά με διάθεση, όρεξη, ενέργεια,και φυσικά ανεβασμένη διάθεση και ψυχολογία again in studio έχοντας επιλέξει ο ίδιος στο πλευρό του για ακόμη μία φορά τον φίλο του συνάδελφο και συνεργάτη ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗ μίας και οι δύο τους πριν 7 χρόνια περίπου είχαν μία πάρα πολύ επιτυχημένη συνεργασία στο πρώτο επίσημο μουσικό κομμάτι του Πάνου με τίτλο “Σε ερωτεύτηκα”
Ο ίδιος μάς δήλωσε ότι του πήρε μερικές ωρίτσες ώστε να  πραγματοποιηθεί η ηχογράφηση και πως κάθε στιγμή και λεπτό ο Γιώργος Καραδημήτρης ήταν δίπλα του και τον καθοδηγούσε σε κάθε του βήμα ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή ηχογράφηση με το καλύτερο δυνατό και ποιοτικό αποτέλεσμα.
 Επίσης μας ανέφερε ότι πέρασαν υπέροχα οι δύο τους μέσα σε ένα ωραίο, όμορφο, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον με μια ατμόσφαιρα που τον κυρίαρχο ρόλο είχε η μουσική και το τραγούδι.
Με την ευκαιρία έχουμε ενημερωθεί ότι θα υπάρξει και η δημιουργία ενός βίντεο κλιπ διαφορετικού ύφους και σεναρίου από τα δύο προηγούμενα και πως και αυτό το εμπιστεύτηκε στον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗ καθώς το τελευταίο διάστημα αναλαμβάνει και τις παραγωγές αυτού του είδους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενορχήστρωση και η μουσική επιμέλεια του τραγουδιού γίνεται από τον συνεργάτη του ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΡΠΑΤΣΑ ο οποίος βρίσκεται στην Γερμανία.
Τέλος μας είπε ότι περιμένουν με μεγάλη  αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα και ανυπομονούν να έρθει πως και πως αυτή η ώρα.
Εμείς εδώ στο inevros του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλοτάξιδο τό νέο του τραγούδι