Κατέληξε, δυστυχώς, λίγα λεπτά μετά την ανεύρεσή του, ο 70χρονος που αγνοούνταν από εχθές με τη σύζυγό του

3558

Μία τραγική εξέλιξη που επισκιάζει την ανεύρεση του αγνοούμενου ζευγαριού στην ορεινή περιοχή του Δασικού Χωριού μαυρίζει την ψυχή όλων μας στην Ξάνθη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο άνδρας λίγα λεπτά μετά την ανεύρεσή του έχασε τις αισθήσεις του και κατέληξε λίγο πριν τον παραλάβουν με φορείο άνδρες των σωστικών συνεργείων και του ΕΚΑΒ.

Παρά τις προσπάθειες επαναφοράς του αυτό δεν κατέστη δυνατό, πράγμα που μετατρέπει την υπόθεση σε τραγωδία.

Η σύζυγός του νοσηλεύεται στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης εκτός κινδύνου. Αξίζει να σημειώσουμε για την ιστορία, πως το ζευγάρι εχθές ξεκίνησε για βόλτα με το αυτοκίνητό του προς τον Λειβαδίτη, όμως κάτω από αδιευκρίνιστη αιτία βρέθηκαν σε δασικό δρόμο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό τους να ακινητοποιηθεί και κατέβηκαν από αυτό προσπαθώντας να βρουν βοήθεια, όμως η μοίρα τους έπαιξε το πιο ύπουλο παιχνίδι.

Ο άτυχος άνδρας γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα όπου εκεί τραυματισμένος παρέμεινε όλη τη νύχτα μέχρι την στιγμή που η σύζυγός του, την οποία είχαν εντοπίσει άνθρωποι που συμμετείχαν στις έρευνες, τους υπέδειξε το σημείο στο οποίο βρισκόταν. Οι συμμετέχοντες στις έρευνες φώναξαν προς τον άνδρα και αυτός κούνησε το χέρι του, κάτι που προς στιγμήν έδωσε χαρά, όμως κατά τη διάρκεια της ανάσυρσής του αυτός εξέπνευσε.

Κατέληξε, δυστυχώς, λίγα λεπτά μετά την ανεύρεσή του, ο 70χρονος που αγνοούνταν από εχθές με τη σύζυγό του