Τοψίδης: Δεσμεύτηκα – και επιμένω σε αυτή τη δέσμευση- να είμαι “Περιφερειάρχης όλων των πολιτών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”

800
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους και όσες παραβρέθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ήταν μία τελετή ανοικτή για όλο τον κόσμο, αλλά και με υψηλή θεσμική εκπροσώπηση και αντικατόπτρισε τον τρόπο με τον οποίο θα ασκήσουμε διοίκηση. Θέλουμε να διοικήσουμε με διαφάνεια, ισονομία και ισότητα για όλους, αλλά και με απόλυτο σεβασμό στο θεσμικό πλαίσιο που περιβάλλει τα καθήκοντά μας.
Οι ευχές σας έδωσαν δύναμη τόσο σε εμένα προσωπικά, όσο όμως και σε όλα τα μέλη του Συμβουλίου, που από 1/1/2024 θα εργαζόμαστε σκληρά για να δώσουμε στον τόπο μας αναπτυξιακή προοπτική και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών.
Δεσμεύτηκα – και επιμένω σε αυτή τη δέσμευση- να είμαι “Περιφερειάρχης όλων των πολιτών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης” με διάθεση συνεργασίας και σύνθεσης απόψεων, προτάσεων και ιδεών και με τον άνθρωπο πάντα στο επίκεντρο.
Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά και εύχομαι από καρδιάς “καλή και παραγωγική θητεία” σε όλους και όλες τους/τις συναδέλφους που στελεχώνουμε το Περιφερειακό Συμβούλιο στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.