(video) – Ορκωμοσία νέου περιφερειάρχη ΑΜΘ – Χριστόδουλος Τοψίδης : «Έχουμε όραμα, σχέδιο και τους ανθρώπους»

1003

Ορκίστηκε το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και ο νέος περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, με θητεία  από 1ης Ιανουαρίου 2024 μέχρι 31η Δεκεμβρίου 2028.

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής περιφερειών και περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα  τελέστηκε στην Κομοτηνή η ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου

Η τελετή έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, παρουσία επισήμων και πλήθος κόσμου. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Χριστόδουλος Τοψίδης : «…Δηλώνουμε με υπερηφάνεια ότι είμαστε έτοιμοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων..»

Ακολούθησε ο πρώτος λόγος του νέου περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη, ο οποίος θέτοντας  ψηλά τον πήχη για τη θητεία του δήλωσε μεταξύ άλλων πως κάθε πρόκληση αντιστοιχεί σε ευκαιρία, κάθε  πρόβλημα αντιστοιχεί σε λύση και κάθε εμπόδιο αποτελεί έμπνευση για δημιουργία, γιατί όπως επεσήμανε «έχουμε όραμα, σχέδιο και τους ανθρώπους».

Στην ομιλία του ο νέος περιφερειάρχης ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στην τελετή και τιμούν με την παρουσία τους την ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου. “Γινόμαστε μάρτυρες μιας νέας αρχής , ενός νέου ξεκινήματος για την περιφέρεια , κάθε αρχή δίνει έναν αέρα αισιοδοξίας , σημαίνει όμως και ευθύνες , στην οποία δηλώνουμε με υπερηφάνεια ότι είμαστε έτοιμοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων” είπε ο Χ.Τοψίδης ,ενώ τόνισε “ότι κάθε πρόκληση αντιστοιχεί σε ευκαιρία , ότι κάθε πρόβλημα αντιστοιχεί σε λύση , ότι κάθε εμπόδιο αποτελεί έμπνευση για δημιουργία”.

Η τελετή ολοκληρώθηκε  με την υπογραφή ανάληψης καθηκόντων των νέων περιφερειακών συμβούλων

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως μετά το πέρας της  τελετής ακολούθησε εκδήλωση στο φουαγιέ του Μεγάρου.

(video) – Ορκωμοσία νέου  περιφερειάρχη ΑΜΘ – Χριστόδουλος Τοψίδης : «Έχουμε όραμα, σχέδιο και τους ανθρώπους»