Γιάννης Ζαμπούκης: ”Υπόσχομαι μαζί” – Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Αλεξανδρούπολης

786

Στην ανακαινισμένη αποθήκη νο2 στο λιμάνι στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Αλεξανδρούπολης, που θα υπηρετήσει από την 1η Ιανουαρίου 2024 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2028.

Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης κ. Άνθιμου ορκίστηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ακολούθησαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων.

 

Ο Γιάννης Ζαμπούκης στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων :

..Στέκομαι μπροστά σας σήμερα με βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης αλλά κυρίως ευθύνης καθώς αναλαμβάνω εκ νέου το αξίωμα του δημάρχου σε συνέχεια αλλά ταυτόχρονα και ως ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας για την οποία δεσμεύομαι να εργαστώ.

Υπόσχομαι μ α ζ ί

να δημιουργήσουμε πολιτικές που αντανακλούν τις ανάγκες, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες όλων μας, διασφαλίζοντας ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω. Μόνο μέσα από τη συνεργασία και τη συλλογική προσπάθεια θα ξεπεράσουμε τις προκλήσειςκαι θα επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Ας συνεχίσουμε λοιπόν αυτό το ταξίδι μαζί,
με αισιοδοξία, εργατικότητα και κοινή δέσμευση για την οικοδόμηση ενός δήμου που οι μελλοντικές γενιές θα είναι περήφανες για την προίκα που θα κληρονομήσουν.
Σας ευχαριστώ και σας καλώ να προχωρήσουμε και να εργαστούμε χέρι-χέρι για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.
Από σήμερα και για την επόμενη πενταετία με χαρά, τιμή και ευγνωμοσύνη αναλαμβάνω τον ρόλο του πρώτου ανάμεσα σε ίσους! Γιατί αισθάνομαι πρώτα άνθρωπος και μετά Δήμαρχος.