Παρασκευάς Πατσουρίδης: “Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια”…

1468
Σε μία δημόσια ενημέρωση προχώρησε με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο fb, ο πρώην Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης για τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Διδυμοτείχου Θεόδωρο Σκίνδρη.
Αναφέρει σχετικά:
”Ένοχος και από το Στρατοδικείο Ξάνθης ο Θ. Σκίνδρης
Μετά τις δυο καταδικαστικές αποφάσεις από τα πολιτικά δικαστήρια, που τον υποχρέωσαν να μου καταβάλλει αποζημειώσεις για ύβρεις και συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μου, ο Στρατιωτικός Θ. Σκίνδρης κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε και από τη Στρατιωτική Δικαιοσύνη.
Αφού κατέπεσαν όλες οι αβάσιμες καταγγελίες του ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων, την περασμένη Δευτέρα, το Στρατοδικείο Ξάνθης αποδοκίμασε την συμπεριφορά του Θ Σκίνδρης και τον καταδίκασε με ποινή φυλάκισης 7 μηνών με αναστολή για 2 χρόνια.
“Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια” λέει ο θυμόσοφος λαός και η δικαιοσύνη, έστω αργά, αποδίδει στον καθέναν ό,τι του αξίζει.
Καιρός λοιπόν να προχωρήσει αυτός ο τόπος σε ένα άλλο επίπεδο διαλόγου, χωρίς ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς, αλλά με προτάσεις, με εντιμότητα και διάθεση για προσφορά.”
(φωτογραφία από την ιστοσελίδα tvthrakiotis.gr)