Ποια ήταν ίσως η πιο πρωτοποριακή προεκλογική καμπάνια στον Έβρο;

2055

Εδώ και περίπου ένα μήνα είμαστε όλοι θεατές διάφορων προεκλογικών εκστρατειών τόσο στις Δημοτικές Εκλογές όσο και στις Περιφερειακές. Κυρίως σε αυτή την προεκλογική αναμέτρηση παρατηρήσαμε ότι πολλοί υποψήφιοι επένδυσαν στην ψηφιακή καμπάνια μέσω διάφορων κοινωνικών δικτύων. Οι περισσότεροι επέλεξαν διάσημες πλατφόρμες ( TikTok , facebook , Instagram ) όπου από εκεί αναρτούσαν τακτικά post , βίντεο, και σποτάκια με απώτερο σκοπό να προσελκύσουν περισσότερους σταυρούς για  μία πιθανή εκλογή στα κοινά.

Την πιο ξεχωριστή και ίσως πιο ενδιαφέρουσα ψηφιακή καμπάνια που εντοπίσαμε ήταν στον Δήμο Διδυμοτείχου και πιο συγκεκριμένα από τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Διαγκάκη Σπύρο ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για δεύτερη συνεχή εκλογική διαδικασία στο πλευρό του κ. Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου με το συνδυασμό ‘’ΣυνεχίΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ’’.

Ο κ. Σπύρος Διαγκάκης  όλο τον τελευταίο μήνα είχε μία ενεργό παρουσία σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί και με εθιμοτυπικές/συμβολικές συναντήσεις, με έξυπνα-χιουμοριστικά βίντεο και με συνεντεύξεις κέρδισε όχι μόνο το παιχνίδι των εντυπώσεων αλλά και της ουσίας. Αναμφίβολα η ηλικιακή ομάδα η οποία θα εκτιμήσει κατά πολύ την προσπάθειά του, είναι η νέα γενιά καθώς ως νέος και ο ίδιος φαίνεται ότι επενδύει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ο Σπύρος άλλωστε έχει απασχολήσει κατά πολύ τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ με τις δράσεις που υλοποιεί καθώς επίσης και με τα ανθρωπιστικά ταξίδια που έχει κάνει σε Αφρική και Ασία. Μένει να δούμε με ποια κριτήρια θα ψηφίσει ο λαός του Δήμου Διδυμοτείχου.

Μα από πότε μιλάνε οι κάρτες ; Σκάναρε και θα δεις..