Θα μπορούσαν χιλιάδες Αρμένιοι του Ναγκόρνο να βρουν στέγη στην Δυτική Θράκη;

1581

Αρμενία και Ελλάδα έχουν παράλληλη ιστορία και έχουν υποστεί γενοκτονίες από τους Τούρκους τόσο στον 18ο αιώνα όσο και σήμερα ( Ναγκόρνο)

Το δράμα των χιλιάδων Αρμενίων του Ναγκόρνο δεν έχει τελειωμό από τις δυνάμεις του Δικτάτορα Αλίεφ, τον οποίο  είτε χλιαρά είτε καθόλου, δεν έχουν καταδικάσει ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσία.

Το κύμα της δολοφονικής προπαγάνδας των τουρκοΑζέρων, μαζί με την δολοφονία αμάχων, ώθησε 25 χιλιάδες περίπου Αρμενίους να αποχωρήσουν προς την Αρμενία, αλλά και αλλού για να σωθούν.

Σύμφωνα με ιστοσελίδα σε κοινωνικό δίκτυο “Χιλιάδες Αρμένιοι εγκαταλείπουν οριστικά το Ναγκόρνο Καραμπάχ. Συμφωνείτε με την άποψη ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να προσφέρει στέγη σε μερικές εκατοντάδες οικογένειες Αρμενίων (υπό προϋποθέσεις και με συγκεκριμένα ηλικιακά όρια) για μετεγκατάστασή τους στη Βόρειο Ελλάδα;”

Πρόβλημα εθνικής ασφάλειας στην Κύπρο! Οι Τούρκοι σε συνεργασία με την ΜΙΤ ετοιμάζουν τους μετανάστες για χάος στο νησί;

 

Πρόκειται για μία πρόταση που θα μπορούσαμε να κάνουμε δεκτή, ειδικά στην περιοχή της Δυτικής Θράκης, και γενικά της Βορείου Ελλάδος, ώστε να δοθεί η δυνατότητα παραμονή από εκατοντάδες έως χιλιάδες Αρμενίους, έρθουν στην χώρα μας.

Οι Αρμένιοι ζουν μαζί με τους Έλληνες εδώ και εκατοντάδες χρόνια αρμονικά και εκτιμάται ότι θα ενσωματωθούν πολύ πιο εύκολα και ουσιαστικά από πολλούς άλλους που τους δίνουμε την υπερπολύτιμη ελληνική υπηκοότητα αλλά και ιθαγένεια.

Στο Αιγαίο οι Τούρκοι ετοιμάζονται να μας στείλουν χιλιάδες μετανάστες, ενώ μας εκβιάζουν με “συμφωνία” που θα επιτευχθεί στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του ελληνοτουρκικού διαλόγου.

Μόνο που η τουρκική πλευρά δεν κάνει τίποτα χωρίς αντάλλαγμα.

Επίσης όλο το καλοκαίρι είχαμε αυξημένες ροές μεταναστών, από Αφρική, Πακιστάν, και Αφγανιστάν.

Το έγκλημα του Ναγκόρνο και η Ελλάδα     

Το έγκλημα που συντελείται στο Ναγκόρνο είναι σίγουρα πρόβα τζενεράλε, από την Τουρκία σε ότι θέλει να πράξει στην Κύπρο αρχικά, και στο Αιγαίο σε δεύτερη φάση.

Εισέβαλαν οι ΤουρκοΑζέροι στο θύλακα του Ναγκόρνο, με Τούρκους στρατιωτικούς συμβούλους δίπλα τους, και με την βοήθεια τουρκικών drone, κατέστρεψαν όλο το σύστημα άμυνας της Αρμενίας προκαλώντας μεγάλες καταστροφές τόσο σε έμψυχο, όσο και σε άψυχο υλικό, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι από την διεθνή κοινότητα, χωρίς να ληφθεί υπόψιν ο ΟΗΕ, ενώ τώρα στην δεύτερη φάση οι Αζέροι πυροβολούσαν ανηλεώς και τους Ρώσους Στρατιώτες χωρίς η Μόσχα να κάνει το παραμικρό, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί.

Αρμενία και Ελλάδα έχουν παράλληλη ιστορία και έχουν υποστεί γενοκτονίες από τους Τούρκους τόσο στον 18ο αιώνα όσο και σήμερα ( Ναγκόρνο).

 

 

‘Ένα χέρι βοηθείας στην αρμενική πλευρά, θα δώσει άλλη ώθηση στις ελληνοαρμενικές σχέσεις, ενώ Τούρκοι και Αζέροι χαράσσουν τα δικά τους σύνορα στον Καύκασο.

Θα μπορούσαν χιλιάδες Αρμένιοι του Ναγκόρνο να βρουν στέγη στην Δυτική Θράκη;