Σταύρος Κελέτσης: Οι αγρότες θα έχουν την απόλυτη στήριξη, επιστημονική,τεχνική, οικονομική του Υπουργείου μας

632
ΤΟ Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΚΑΙ Ο ΕΛΓΟ Δήμητρα – ELGO Dimitra ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ
Με πρωτοβουλία του Υπουργείου μας διοργανώθηκε χθες στο “Νομαρχείο”, συνάντηση του Επιστημονικού Οργανισμού του ΥΠΑΑΤ ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ με τους πληγέντες από τις πυρκαγιές, αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους του Έβρου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και η καθοδήγηση τους από το Επιστημονικό Προσωπικό του Οργανισμού για τον τρόπο διαχείρισης της επόμενης μέρας. Οι συναντήσεις αυτές θα επαναληφθούν καλύπτοντας ξεχωριστά κάθε θεματική ενότητα, όπως αμπελουργία, ελαιουργία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία. Ταυτόχρονα οι ερευνητές θα προχωρήσουν σε εξειδικευμένες μελέτες για την αντιμετώπιση και τη διαχείριση της κάθε περίπτωσης. Οι Εβρίτες αγρότες στον αγώνα τους για ανασύνταξη των δυνάμεων και της παραγωγής τους δεν είναι μόνοι. Θα έχουν την απόλυτη στήριξη, επιστημονική,τεχνική, οικονομική του Υπουργείου μας.
Ευχαριστώ θερμά την ηγεσία του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, ιδιαίτερα δε τον διευθύνοντα σύμβουλο
κ. Παναγιώτη Χατζηνικολάου και τους επιστημονικούς συνεργάτες του Οργανισμού που με προθυμία και ζήλο ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα μας.