Πολίτες συγκεντρώνουν υπογραφές – ΕΒΡΟΣ SOS !!!

1006

ΕΒΡΟΣ SOS !!! Υπογράψτε για Άμεση Αντιπλημμυρική Προστασία και Αναδάσωση της Θράκης!

Οι φωτιές που ξέσπασαν στον Έβρο και καταστρέφουν τον ανεκτίμητο θησαυρό μας, απέδειξαν πόσο εύθραυστες είναι οι ισορροπίες στη φύση και πόσο ευάλωτο είναι το φυσικό μας περιβάλλον .

Πρέπει να προετοιμαστούμε ΑΜΕΣΑ ! να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την επόμενη πρόκληση που έρχεται: ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ !!!
Ο Νομός μας αντιμετωπίζει τον κίνδυνο των πλημμυρών , μιας καταστροφικής δύναμης που μπορεί να αφανίσει περιοχές και να ανατρέψει τις ζωές μας.
Είναι καιρός να δράσουμε προληπτικά και να αποτρέψουμε μια ακόμα καταστροφή προτού είναι πολύ αργά!
Είναι καιρός να ενωθούμε ως κοινότητα και να ζητήσουμε από τις αρχές να επενδύσουν στην άμεση αντιπλημμυρική προστασία του νομού μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τις ζωές μας, τα σπίτια μας, το περιβάλλον.

Με την υπογραφή σας, δίνετε φωνή σε αυτήν την κραυγή για βοήθεια!!!

Απαιτούμε την άμεση εκπόνηση και υλοποίηση σχεδίων αντιπλημμυρικής προστασίας που θα αποτρέψουν την καταστροφή πριν καν αρχίσει .

Εκτός από την αντιπλημμυρική προστασία, πρέπει επίσης να ΑΝΑΔΑΣΩΣΟΥΜΕ και να προστατέψουμε τις περιοχές που καταστράφηκαν από τις φλόγες.
Οι δασικές εκτάσεις είναι η πνοή της φύσης, και είναι καθήκον μας να τις αναστηλώσουμε για τις μελλοντικές γενιές.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε αυτήν την προσπάθεια. Με την υπογραφή σας, δηλώνετε την υποστήριξή σας σε μια ασφαλέστερη, πιο ανθεκτική κοινότητα!

Ας δείξουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που μας βρίσκουν, όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας.
Υπογράψτε τώρα για την άμεση αντιπλημμυρική προστασία και την αναδάσωση του Νομού μας.
Ας κάνουμε αυτήν την προσπάθεια κοινή υπόθεση και ας προστατεύσουμε αυτό που αγαπάμε πιο πολύ – τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας.

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/ellenike_kubernese_hellenic_republic_ebros_sos_upograpste_gia_amese_antiplemmurike_prostasia_kai_anadasose_tes_thrakes/?fwMZCtb&utm_source=sharetools&utm_medium=facebook&utm_campaign=petition-1711801-ebros_sos_upograpste_gia_amese_antiplemmurike_prostasia_kai_anadasose_tes_thrakes&utm_term=fwMZCtb%2Bel&fbclid=IwAR1hIzWSDjAsvt8xm8ARpPLL3FwQ05RqI1wtQ-KoTwrt1YClXOU4T7iNWIA