Διδυμότειχο/ Φροντιστήριο Μάθηση: Επένδυσε στη γνώση, κυνήγησε τα όνειρά σου! (οι εγγραφές άρχισαν)

1428

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει σε λίγες μόλις ημέρες και το φροντιστήριο Μάθηση στο Διδυμότειχο έχει ξεκινήσει ήδη τις εγγραφές. Εάν είσαι μαθητής Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑ.Λ., μην χάνεις χρόνο και πρόλαβε άμεσα την θέση σου. Στη Μάθηση προσφέρεται το πληρέστερο πακέτο όλων των μαθημάτων.

Τα μαθήματα αρχίζουν στις 4 Σεπτεμβρίου για τα τμήματα του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου και στις 11 Σεπτεμβρίου για τα τμήματα του Γυμνασίου. Μάλιστα για το Γυμνάσιο η πρώτη εβδομάδα μαθημάτων είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Μαθήματα, επίσης, παρέχονται και σε μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους μαθηματικούς διαγωνισμούς.

Βασική επιδίωξη του φροντιστηρίου είναι να αναλάβει τα παιδιά όσο γίνεται νωρίτερα, ώστε να θέσει γερές βάσεις από νωρίς με στόχο την επιτυχία. Για τον λόγο αυτό προσφέρονται κλειστά τμήματα (έως 3 άτομα), ώστε να μπορούν οι καθηγητές να ασχολούνται αποκλειστικά με τις ανάγκες του κάθε μαθητή χωριστά. Αλλά και οι γονείς θα βρουν ιδιαίτερα προσιτές τιμές, χωρίς να υποβαθμίζεται στο ελάχιστο η ποιότητα των παροχών.

Το φροντιστήριο Μάθηση έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας με αποδείξεις. Στις πανελλαδικές της προηγούμενης σχολικής χρονιάς οι μαθητές πέτυχαν τους υψηλότερος βαθμούς της περιοχής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το απόλυτο 20 που πέτυχε μαθητής του φροντιστηρίου στο μάθημα της Οικονομίας, αλλά και οι ιδιαίτερα υψηλοί βαθμοί σε μαθήματα όπως η Πληροφορική (19,5), η Γλώσσα-Λογοτεχνία όπου μαθητές ξεπέρασαν το 17,5, αλλά και το αρκετά απαιτητικό μάθημα των Μαθηματικών , στο οποίο σημειώθηκε ο βαθμός 17, όταν μάλιστα μόνο το 12,55% πανελλαδικά κατάφερε να επιτύχει σε βαθμό από 17 και πάνω. Παρόμοια και στα υπόλοιπα μαθήματα της Φυσικής, της Χημείας και της Βιολογίας οι μαθητές ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες.

Επένδυσε στη γνώση, κυνήγησε τα όνειρά σου!

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΘΗΣΗ

Πόλη: Διδυμότειχο

Διεύθυνση: 28ης Μαΐου 12

Τηλέφωνο: 2553022888 & 6986770311

Url: https://www.mathisiedu.gr/

E-mail: frontisthrio.mathisi@yahoo.gr

Υπεύθυνη Σπουδών: Κάκαρη Δέσποινα Μαθηματικός