Διδυμότειχο: Τελετή ορκωμοσίας για 33 αποφοίτους

808
Την Πέμπτη 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας και απονομή πτυχίων στους 33 (28 ΤΕ και 5 ΠΕ ) αποφοίτους του Τμήματος Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου του Διεθνές Πανεπιστημίου Ελλάδος. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου , η πρόεδρος του τμήματος κ . Ευγενία Μινασίδου , εκπαιδευτικοί της σχολής , εκπρόσωποι και Αρχές της τοπικής κοινωνίας αλλά και πλήθος κόσμου από το στενό περιβάλλον των αποφοίτων.
🤝 Ο κ. Δήμαρχος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του εξήρε τις διαχρονικές σχέσεις της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής με την διοίκηση του τμήματος στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας καθώς επίσης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και τις ευχές του για καλή σταδιοδρομία στους πρωταγωνιστές της ημέρας.
🏅Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δήμαρχος έδωσε μια τιμητική πλακέτα στην μέχρι πρότινος πρόεδρο του τμήματος κ. Μινασίδου για την σπουδαία προσφορά της στην σχολή και της ευχήθηκε ολόψυχα να χαράξει μια λαμπρή πορεία στην μελλοντική της επαγγελματική σταδιοδρομία.