Η Τροχαία έκανε αλκοτέστ στον Μηταράκη σε «μπλόκο» – Τι τους είπε ο Υπουργός

1585

 

Σε μπλόκο της Τροχαίας “έπεσε” το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός ενώ του έκανε σήμα για να σταματήσει, δεν γνώριζε την ταυτότητα του και στη θέα του υπέστη… σοκ.

Σύμφωνα με το eleftherostypos.gr, πριν προλάβει καν να χαιρετήσει, ο υπουργός τον προέτρεψε να κάνει τη δουλειά του και να υποβάλει σε αλκοτέστ τόσο τον ίδιο όσο και την ακολουθία του, κάτι που έγινε.

Ολοι βέβαια βρέθηκαν εντάξει, αλλά η συμπεριφορά του κ. Μηταράκη εξέπληξε θετικά το κλιμάκιο της Τροχαίας, αφού σε άλλες εποχές οι υπουργοί, αντί να προτρέπουν τους αστυνομικούς να κάνουν τη δουλειά τους, έριχναν μέχρι και… χαστούκια!

Πάντως ο Νότης δεν σταμάτησε σε αυτό, καθώς συνέχισε το… τρέξιμο, αυτή τη φορά εντός έδρας. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποδέχθηκε χθες στο γραφείο του τον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, Çağatay Erciyes.

«Προσβλέπουμε στην καλή συνεργασία των δύο χωρών που έχουν νέες κυβερνήσεις, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα ενός θετικού και εποικοδομητικού κλίματος προς όφελος των δύο λαών», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Η Τροχαία έκανε αλκοτέστ στον Μηταράκη σε «μπλόκο» – Τι τους είπε ο Υπουργός