Τώρα τρέχετε ε?”…

1805
Σε ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο fb, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Θεόδωρος Βουρδόλης αναφέρεται για την μεγάλη δουλειά που γίνεται στην βελτίωση της καθημερινότητας στο δήμο Αλεξανδρούπολης…
”Με ρωτάνε τον τελευταίο καιρό.. “πως πάει ο αγώνας ?…
Τώρα τρέχετε ε?”…
Και πολλά άλλα τέτοια…
Για να ξέρετε, εμείς στον αθλητισμό λέμε το εξής : μια ομάδα (παράταξη) για να πάρει στο τέλος το πρωτάθλημα (νίκη στις εκλογές) πρέπει από την αρχή του πρωταθλήματος να προπονείται σκληρά (δουλειά στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών) και νίκη στους αγώνες κάθε Κυριακή (επίτευξη των στόχων και παραγωγή έργου καθ’ολη την διάρκεια της θητείας).
Τότε και μόνο τότε κερδίζεις το πρωτάθλημα. Επομένως αυτός ο “αγώνας ” και αυτό το “τρέξιμο” για εμάς έχει ξεκινήσει από τις 1 Σεπτεμβρίου του 2019 και δεν σταμάτησε ποτέ. Οπότε να είστε σίγουροι πως τουλάχιστον για εμάς η δουλειά συνεχίζεται αμείωτη και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος.
Γιατί αυτό ζήτησαν οι δημότες να κάνουμε με την εκλογή μας και αυτό κάνουμε. Προσηλωμένοι στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας και του αύριο του τόπου μας.
Καλημέρα!!! ”