Τουρισμός : Μια συλλογική προσπάθεια

12033

Η προώθηση του τουρισμού και η εξωστρέφεια είναι σίγουρα συλλογική προσπάθεια και οι διακρίσεις που απέσπασαν τοπικές επιχειρήσεις στα πρόσφατα βραβεία του ελληνικού τουρισμού Tourism Awards 2023, αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση για τον τόπο μας.

Σήμερα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ioannis Zampoukis – Γιάννης Ζαμπούκης υποδέχτηκε στο γραφείο του τη Χρύσα Αργυρακάκη Sali boutique hotel και τον Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο 31 Doors Hotel, εκ μέρους των δύο ξενοδοχείων της Αλεξανδρούπολης που ξεχώρισαν στα φετινά Tourism Awards.

Ειδικότερα το Sali Boutique Hotel, το μοναδικό πιστοποιημένο boutique hotel στη Θράκη αλλά και πιστοποιημένο bike friendly hotel απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία της Αυθεντικής Διαμονής, στις πρόσφατες απονομές των βραβείων της ελληνικής αγοράς τουρισμού που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την καινοτομία και την ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού και φιλοξενίας. Παράλληλα, στην ίδια τελετή απονομής το ξενοδοχείο 31 Doors απέσπασε Bronze Award στην κατηγορία Business Hotel, για τη γνήσια φιλοξενία και τις πλούσιες εμπειρίες που προσφέρει μέσα στη ζωντανή ατμόσφαιρα της πόλης η οποία και αποτελεί πόλο έλξης για πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ο δήμαρχος συνεχάρη και τους δύο για τις διακρίσεις που απέσπασαν τονίζοντας ότι ο τουρισμός και η προβολή του τόπου μας ως ελκυστικού προορισμού είναι υπόθεση που απαιτεί συλλογική προσπάθεια.