Διδυμότειχο: Πυροσβέστρια τέθηκε εκτός Υπηρεσίας επειδή αρνήθηκε να κάνει self test

8261
Την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται και αναζητά βοήθεια από το εξωτερικό, προκειμένου να αντιμετωπίσει την πύρινη λαίλαπα που έχει κατακάψει περισσότερα από 930.000 στρέμματα, Πυροσβέστρια που υπηρετεί στο Διδυμότειχο αδυνατεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της επειδή… αρνήθηκε να κάνει σελφ τεστ, σύμφωνα με τη fonirodopis.gr
Πρόκειται για τη Δήμητρα Αστρούδη, η οποία τέθηκε εκτός υπηρεσίας από αρχές του καλοκαιριού με την υπ’ αριθμόν 1018 ΦΑ 23091 απόφαση που υπογράφει ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Διδυμοτείχου κ. Αναστάσιος Λαδόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Αστρούδη προσέφυγε ήδη κατά της απόφασης όμως η αίτηση της απορρίφθηκε ενώ όπως μαθαίνουμε, η διαθεσιμότητα της παρατάθηκε μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου 2021.
Η ίδια πάντως δεν πτοείται και καλεί τους συναδέλφους της που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας να προσφύγουν μαζικά εναντίον των «αντισυνταγματικών» και «παράνομων», όπως τα χαρακτηρίζει, μέτρων.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία ΑΜΘ αυτή την περίοδο είναι ήδη αποδυναμωμένη καθώς 20 οχήματα και 25 άτομα συνδράμουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Αττική και την Ηλεία.

 

ΠΗΓΗ : warnews247.gr