Πρώτος εμβολιασμός 12 χρονου στο Διδυμότειχο!

1364
Πρώτος εμβολιασμός 12 χρονου στο Διδυμότειχο!
Τον πρώτο εμβολιασμό στην ηλιακή ομάδα 12- 15 ετών είχαμε πριν από λίγη ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Πρόκειται για τον 12χρονο Χ.Τ. απόφοιτο της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου, που είναι και ο μικρότερος εμβολιασθείς μέχρι σήμερα στην περιοχή. Ο 12 χρονος είναι υπέρμαχος του εμβολίου και με αγωνία περίμενε να ανοίξει η πλατφόρμα ώστε να εμβολιαστεί πρώτος, για να βρίσκετε ελεύθερα με τους φίλους του.
Με ικανοποίηση ο πατέρας του ανέβασε φωτο του γιου του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας «1ος (πρώτος) στο εμβολιαστικό κέντρο Διδυμοτείχου , να είσαι και πρώτος στη ζωή σου παλικάρι μου! Καλή ανοσία!»
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πατέρας του νεαρού τόνισε με αγωνία πως «έχουμε να φροντίζουμε την 3η ηλικία, γονείς, πεθερικά. Αν σπάσει ο κρίκος φροντίδας τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι?»
Με τον εμβολιασμό του παιδιού του ο πατέρας του Χ.Τ. θέλει να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους αρνητές γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο με ψευδή self-test που τα παίρνουν και δεν τα κάνουν λέγοντας πως «το στομάχι μας προειδοποιεί, το κεφάλι όμως όχι. Από αυτό τα τραβάμε όλα»
Ο μικρότερος 12 χρονος από το Διδυμότειχο έκανε το εμβόλιο της Pfizer παρουσία παιδιάτρου.
ΣΥΝΤΑΞΗ: ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΑΚΑ
https://www.facebook.com/ertorestiada