Διδυμότειχο: Το Επιμελητήριο Έβρου αναζητά συνεχώς τρόπους δράσης και παρουσίας στο πλευρό των επιχειρηματιών.

1129
Εβδομάδα Εξωστρέφειας 2021
Ημέρα 2η: Διδυμότειχο
Στο Διδυμότειχο ταξίδεψε την Τρίτη 27/07 η διοργάνωση του Επιμελητηρίου Έβρου στο πλαίσιο της οποίας λειτουργεί εκθετήριο – πωλητήριο τοπικών προϊόντων.
Η διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία σε παραγωγούς από όλο τον Έβρο να συναντηθούν και ανταλλάξουν εμπειρίες, αλλά και να συστήσουν τα προϊόντα τους σε μεγαλύτερο κοινό από αυτό στο οποίο δραστηριοποιούνται συνήθως.
Παράλληλα, έγινε και μία καταγραφή θεσμικών απόψεων αναφορικά με τις ανάγκες βελτίωσης του επιχειρείν στην περιοχή, με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, αλλά και τον Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Διδυμοτείχου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου να καταθέτουν την αγωνία τους και να επισημαίνουν την ανάγκη λήψης μέτρων στήριξης των επιχειρηματιών της περιοχής, οι οποίοι κατάφεραν μεν να εξέλθουν «όρθιοι» από μία δύσκολη δεκαετία που σημαδεύτηκε από την οικονομική και την υγειονομική κρίση, αλλά πρέπει να εφοδιαστούν κατάλληλα για να συνεχίσουν επιτυχημένα στο μέλλον.
Το Επιμελητήριο Έβρου φέτος γιορτάζει την 100η επέτειο από την έναρξη της λειτουργίας του και τιμώντας την χρονιά – ορόσημο έχει σχεδιάσει μία σειρά δράσεων που όμως κινούνται με γνώμονα τις ισχύουσες διατάξεις και τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό. Σε αυτό το πλαίσιο είναι η ενταγμένη η Εβδομάδα Εξωστρέφειας 2021, η οποία φιλοδοξεί να ενισχύσει το κατά δύναμιν την τοπική επιχειρηματικότητα να δημιουργήσει μία κινητικότητα στα κέντρα των πρωτευουσών των Δήμων του Έβρου, αλλά κυρίως να δείξει και να αποδείξει ότι παρά τις αντιξοότητες, το Επιμελητήριο Έβρου αναζητά συνεχώς τρόπους δράσης και παρουσίας στο πλευρό των επιχειρηματιών.