Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε φέτος ένα μεγάλο «δώρο» στο νησί της Σαμοθράκης

1391

Η φωτογραφία που «έριξε» το Instagram από τους καταρράκτες

Πάνω από 70.000 likes μετράει η φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά από τη Σαμοθράκη, στην οποία ποζάρει ως λουόμενος σε μία από τις Βάθρες. Ο δημοφιλής παρουσιαστής συνοδεύει τη φωτογραφία του και μένα υμνητικό σχόλιο για την εμπειρία της κολύμβησης στις Βάθρες, γράφοντας: «Αν μιλήσουμε για εμπειρία, ας μιλήσουμε για το μπάνιο σε καταρράκτη. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ??»

Ο απρόσμενος influencer 

Ο Νίκος Μουτσινάς διατηρεί το προφίλ του στα social media ιδιαιτέρως ενεργό και λόγω της δημοφιλίας του από την ενασχόλησή του με την τηλεόραση και το θέατρο, έχει χιλιάδες ακολούθους (followers) ο αριθμός των οποίων τον κατατάσσει στην κατηγορία των «influencers». Με άλλα λόγια, κάθε του ανάρτηση απευθύνεται σε τουλάχιστον 731.000 ακολούθους (!), που αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι φωτογραφίες του να γίνονται viral.

Έτσι, η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακολούθους του, όντας στη Σαμοθράκη χάρισε μία απρόσμενη διαφημιστική τόνωση στο νησί και μάλιστα σχεδόν στην ακμή της τουριστικής σεζόν. Ιντερνετικά προφίλ με απηχήσεις σαν αυτήν του Νίκου Μουτσινά, λειτουργούν καθαρά διαφημιστικά, που σημαίνει ότι κάνουν αναρτήσεις επί πληρωμή ως παροχή διαφημιστικής υπηρεσίας.

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν έκανε φέτος ένα μεγάλο «δώρο» στο νησί της Σαμοθράκης, όπου περνάει τις διακοπές του μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Πολύ ικανοποιητική η κίνηση στο νησί 

Η Σαμοθράκη ήδη από τις αρχές Ιουνίου είναι ένας covid free τουριστικός προορισμός, αφού έχει ολοκληρωθεί το απαιτούμενο ποσοστό εμβολιασμού στον τοπικό πληθυσμό. Παρά τις αντιξοότητες, η τουριστική κίνηση του νησιού κινείται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, γεγονός που καταμαρτυράται και από την έλλειψη ελεύθερων καταλυμάτων ειδικά για τα Σαββατοκύριακα/τριήμερα του Αυγούστου.

Στο νησί έχουν καταγραφεί και κάποια κρούσματα κορωνοϊού μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο ο αριθμός τους δεν είναι ανησυχητικός.

Πηγή: www.reportal.gr