Εμβολιασμένα Κρητικά ζόμπι εναντίον Πρωθυπουργού!

1175

Εμβολιασμένα Κρητικά ζόμπι εναντίον Πρωθυπουργού!

Ένα Κρητικό Parody του γνωστού κομματιού Thriller από τον Michael Jackson, κομμένο και ραμμένο στην Κρητική «κουζουλάδα»!! Μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτό που είδαμε!

Ένα χωριό της Κρήτης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα την τρίτη δόση του εμβολίου! Μάλιστα ο πρωθυπουργός για να υποστηρίξει την χορήγηση του εμβολίου και να ενισχύσει τις προσπάθειες ανάκαμψης του Ελληνικού Τουρισμού διανυκτέρευσε στο χωριό προκειμένου να παρευρεθεί νωρίς το πρωί σε πρόβα Κρητικού παραδοσιακού γάμου!

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά! Η τρίτη και πιο ισχυρή δόση του εμβολίου άλλαξε μαζικά την όψη και την διάθεση των κατοίκων που μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα ξεχύθηκαν στους δρόμους με δάδες για να προετοιμάσουν τον πιο ανατριχιαστικό γάμο που έγινε ποτέ! Πάνω στο ποτό, τους έρχεται η θύμηση του πρωθυπουργού και αποφασίζουν να ανοίξουν βεντέτα μαζί του ετοιμάζοντας μια μεγάλη μάχη με την προσωπική φρουρά του!! Η συνέχεια ; Συνταρακτική !!

Ο λόγος για το νέο ξεκαρδιστικό βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής Καλοκαίρι Στο Νότο με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου που έφτασε μετά από μήνες αναμονής και γυρισμάτων στα χωριά της Κρήτης παρέα με κατοίκους, γιαγιάδες και παππούδες που δεν δίστασαν απ’ότι φαίνεται να υποδυθούν και τα… ζόμπι !!

Οι δημιουργοί παρουσίασαν κάτι τελείως διαφορετικό από ότι μας έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα (Rakibusters, Cretan Casa De Papel, Just Μπύρες κ.α) και απ’ότι φαίνεται υποδέχθηκε θερμά από το κοινό αφού «φορτώνει» ήδη με δεκάδες χιλιάδες προβολές σε Facebook και Youtube από τις πρώτες ώρες δημοσίευσης του! Δείτε το εδώ:
Κώδικας ενσωμάτωσης για websites:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/6131PqJ-ULQ” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>