«Μια ζωηρή τελεία» – Ένα παιδικό βιβλίο της Γεωργίας Βουδούρη

1048
Κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο «Μια ζωηρή τελεία»

Από τις εκδόσεις Παρατηρητής της Θράκης, και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, κυκλοφορεί το παιδικό παραμύθι της νηπιαγωγού Γεωργίας Βουδούρη, σε εικονογράφηση της Κωνσταντίνας-Ραφαηλίας Βογιατζή, με τίτλο «Μια ζωηρή τελεία».

Περιγραφή βιβλίου

Πόσο ζωηρή μπορεί να είναι μία τόσο δα μικρή… τελεία; Ακολούθησε το μαγευτικό ταξίδι της ζωηρής τελείας στον κόσμο των ανθρώπων και μέσα από τις μεταμορφώσεις της ανακάλυψε τα είδη των γραμμών.

Ένα παραμύθι για τους μικρούς μας φίλους νηπιακής ηλικίας και για την πρώτη γνωριμία τους με τα είδη των γραμμών και τη γεωμετρία.

Βιογραφικό συγγραφέα

Η Γεωργία Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διδυμότειχο. Σπούδασε Νηπιαγωγός στο Αριστοτέλειο και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. Είναι παντρεμένη και έχει τρεις κόρες και δύο εγγόνια. Υπηρετεί στη δημόσια εκπαίδευση τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια. Αγαπά τις νέες τεχνολογίες, τις τέχνες και, φυσικά, τα παιδιά!

Βιογραφικό Εικονογράφου

Η Κωνσταντίνα-Ραφαηλία Βογιατζή γεννήθηκε το 1996. Σπούδασε στο Τμήμα Τεχνών, Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και, σήμερα, είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη σχολή HDK-Valand του Gothenburg της Σουηδίας