Δ. Πέτροβιτς: Ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει το Δημοσιογραφικό Συνέδριο

984

Ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει φέτος το Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Σαμοθράκης, άφησε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.
Ο κ. Πέτροβιτς, -χρόνια Δημοσιογράφος σε δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ-, ανήκε στην οργανωτική επιτροπή από την πρώτη διοργάνωση του Συνεδρίου και όπως δήλωσε έχει για αυτόν ιδιαίτερη σημασία η αναβίωση του Δημοσιογραφικού Συνεδρίου, που τόσο συνέβαλε στην ανάπτυξη της Σαμοθράκης. Αλλά και την ωραία καλοκαιρινή συνήθεια των Δημοσιογράφων να αγγίζουν και να προσεγγίζουν κοινωνικά θέματα, αλλά και ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά τους ζητήματα, στην αύρα του νησιού της Νίκης!
«Ήδη από πέρυσι είχαμε προετοιμασθεί  ωστόσο η πανδημία μας έβαλε φρένο.
Φέτος όμως παρακολουθώντας τους ρυθμούς των εμβολιασμών και την επιδημιολογική εικόνα, νομίζω πως υπάρχει παράθυρο ανοικτό για την διοργάνωσή του, τηρώντας εννοείται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Πέτροβιτς.
Η προηγούμενη διοργάνωση είχε ορισθεί για τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου και ίσως και πάλι να επιλεγεί, αν δεν υπάρξουν άλλες υγειονομικές και …πολιτικές εξελίξεις!

Πηγή: ΕΡΤ Κομοτηνής