Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προπονητικό camp BEACH VOLLEY στη δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης

1568

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προπονητικό camp BEACH VOLLEY που διοργάνωσε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Ανατ. Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 11-17 ετών από την Περιφέρεια της Ένωσης (Θράκη & Αν. Μακεδονία),  που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Οκτωβρίου 2020 στη δημοτική πλαζ της Αλεξανδρούπολης.

Οι 42 αθλητές και αθλήτριες των ομάδων Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, Αμαζόνες Αλεξανδρούπολης, Α.Ο. Αμυγδαλεώνας και Γ.Σ. Ελευθερούπολης, προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Τίε Σαντάνα και του υπευθύνου ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Παναγιώτη Ζακυνθινού.

Σκοπός του camp ήταν η ανίχνευση ταλέντων μέσα από τις αθλήτριες και αθλητές των αναφερόμενων ηλικιών, αλλά ταυτόχρονα η προσέλκυση νέων στο όμορφο και ενδιαφέρον άθλημα του beach volley.

Οι προπονήσεις έγιναν σε ολιγομελή γκρουπ, διάρκειας μιάμισης ώρας έκαστο, στα δύο γήπεδα της δημοτικής πλαζ χωρίς θεατές, τηρουμένων όλων των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω covid-19.

Με την ολοκλήρωση του προπονητικού camp, βραβεύτηκαν οι αθλητές Γρηγόρης Κοντοστάθης και Γιάννης Καβαρατζής.