Η τέλεια γαρνιτούρα για να συνοδέψεις το γεύμα σου!! Τηγανιτό ρύζι από το chef Στέφανο Καριοφύλλη

1822

Για το τηγανιτό ρύζι Υλικά :

Ρύζι 250γρ.

Ηλιέλαιο 4 κτλ σούπας.

Αυγά 4 τεμ.

Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 τεμ

Κρεμμυδάκι πράσινο κομμένο ροδέλες 2 τεμ.

Διαδικασία :

Πρώτο βήμα – βράζουμε το ρύζι και το σουρώνουμε

Δεύτερο βήμα- σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και το κρεμμύδι να μαλακώσει

Τρίτο βήμα – προσθέτομε τα αυγά αφήνουμε λίγο να πάρουν άσπρο χρώμα

Τέταρτο βήμα- προσθέτουμε το ρύζι και αρχίζουμε να ανακατεύουμε

Πέμπτο βήμα – όταν το ρύζι μας είναι έτοιμο και τα αυγά είναι μαγειρεμένα προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι.

Instagram: Stefanos Kariofyllis