Κάλεσμα συμμετοχής για τη νέα σεζόν από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ

955

Κάλεσμα συμμετοχής για παιδιά και ενήλικες

στο Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ

για τη νέα σεζόν 2020-2021

 Συνεχίζονται οι εγγραφές στα παιδικά θεατρικά εργαστήρια

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα παιδικά θεατρικά εργαστήρια που και φέτος θα λειτουργήσουν στο ΔΙΟΝΥΣΟ, τηρώντας βεβαίως τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια όλων από τον covid_19. Αναμένονται, παράλληλα, οι αναλυτικές οδηγίες από την Πολιτεία για τον τρόπο λειτουργίας των θεάτρων (σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οδηγίες για τη λειτουργία των χειμερινών αιθουσών θεάτρου και κινηματογράφου).

Ωστόσο, όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργήσουν τμήματα για

  • παιδιά από 4 ετών
  • παιδιά δημοτικού σχολείου και
  • εφηβικές ομάδες Γυμνασίου και Λυκείου

Η πρώτη συνάντηση όλων των παιδικών και εφηβικών τμημάτων προγραμματίζεται να γίνει, εκτός απροόπτου, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα των μαθημάτων και να γίνει η ενημέρωση γονέων και παιδιών για τον τρόπο που φέτος θα λειτουργήσουν τα τμήματα, υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες εξ αιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Κάλεσμα ενηλίκων – Αυτή την Κυριακή η πρώτη συνάντηση για τη νέα σεζόν

 Το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ απευθύνει κάλεσμα προς όσους ενήλικες επιθυμούν να ενταχθούν στην Ομάδα, είτε για να εκφραστούν επί σκηνής ως ηθοποιοί, είτε για τις υποστηρικτικές ομάδες εκτός σκηνής.

Η πρώτη συνάντηση παλιών, νέων και… μελλοντικών μελών θα γίνει αυτή την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Η πρόσκληση για τις ομάδες ενηλίκων είναι ανοιχτή, προς κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως θεατρικής εμπειρίας, ικανοτήτων ή… ταλέντου. Αρκεί η αγάπη για το θέατρο, το μεράκι, το ομαδικό πνεύμα και η συνεργατικότητα.

Σημειώνεται ότι είναι απαραίτητη η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης.

  • Οι εγγραφές στα παιδικά θεατρικά εργαστήρια και δηλώσεις συμμετοχής στις ομάδες ενηλίκων, γίνονται μόνον τηλεφωνικά στο 25520