Διανομή τροφίμων σε οικονομικά ασθενέστερους από την πρωτοβουλία ενεργών πολιτών

978

Στις δύσκολες αυτές μέρες και καταστάσεις που διαβιούμε και στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από την διάδοση του ιού COVID-19  αναλογιζόμενοι τις κλιμακούμενες απαγορεύσεις που  επιβάλλονται,  δραστηριοποιηθήκαμε ως  “Πρωτοβουλία ενεργών πολιτών” για να προσφέρουμε δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα πρώτης ανάγκης σε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες που δεν έχουν την δυνατότητα να αποθηκεύσουν κάποια τρόφιμα για το επόμενο διάστημα.

Ευχαριστούμε όλους τους τοπικούς συλλόγους, φορείς αλλά και τους χορηγούς πανελλαδικά για την αποστολή τροφίμων που ξεπέρασαν τα 120 δέματα.

Ευχαριστούμε τους προέδρους με τα συμβούλια όλων των τοπικών κοινοτήτων του Διδυμοτείχου, τους  πολιτιστικούς συλλόγους για την άμεση ανταπόκριση και διανομή των δεμάτων, αλλά και όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτό.

Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκομένους που με μεγάλη αυστηρότητα τήρησαν όλες τις υποδείξεις και προϋποθέσεις για την αποτροπή διασποράς του ιού, που έχουν θεσπίσει οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.

Ευχαριστούμε από καρδίας όλους όσους συμβάλλουν στην υποστήριξη του έργου μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ.

Για την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών

ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ